Sport 1 Lars Gaute Sport Nærbø

Lars Gaute Sport AS avdeling Nærbø er en av to butikker som eies av tidligere fotballspiller Lars Gaute Bø.

 

Vårt motto er Enkelt og nært, derav stor lokal tilhørighet i regionen.

 

Lars Gaute Sport AS består i dag av to butikker sentralt plassert i Hå Kommune, Avdelingen på Varhaug ble etablert i 2001 og avdelingen på Nærbø ble etablert i 2011.

 

Samlet består begge butikkene av nærmere 1.000 kvadratmeter og beliggenhet er sentralt plassert i Nærbøsenteret på Nærbø og i Stuelandbygget på Varhaug.

 

Våre butikker fremstår som fullsortiment, og vi har et bredt utvalg av det meste. Gjennom kjedetilhørighet i Sport1 er butikkutvalget mest rette mot familien og selvfølgelig ivaretar vi ekspertene i det de måtte ha behov for.

 

I familiesegmenter er tekstil hovedvekten av utvalget og her finner du de fleste kjente merkevarene innen fritid.

 

Sykkel er også et viktig segment og for oss er dette et fagområde vi vil være dyktige på. Mange av våre kunder sykler lokale ritt som Nordsjørittet og Garborgrittet og vi har et stort ønske om å ivareta disse gjennom salg og service. 

 

Vi har etablert et 200 kvadratmeter stort verksted på Varhaug og vi henter og bringer mellom avdelingene. 

 

Vi har også «kjør hjem tjeneste» for de som ønsker dette.

 

Vårt utvalg på ski er direkte rettet mot famile og mosjonister. Turgårere såvel som de som ønsker å leke seg i bakkene enten det er på carvingski eller twintipski eller rett og slett på akebrett.

 

Klubb er et viktig satsningsområde for begge butikkene og Lars Gaute Sport AS innehar klubbavtale med syv lokale idrettslag. Gjennom butikkene tilbyr vi alle Klubber og medlemmer et stort og bredt utvalg innenfor kjerneidretten hos hvert enkelt lag.

 

De ansatte er faglig dyktige og har bred kompetanse innenfor våre kjerneverdier.

Åpningstider

Hverdager: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 15:00

Besøksadresse

Torggata 2
4365 Nærbø

Kontakt

Lars Gaute Sport Nærbø 51 43 43 10 Besøk oss på Facebook

KONTAKT OSS