Sport 1 Outdoor Bergen

Vi er best fra innerst til ytterst. Outdoor Bergen er en spesialforretning for friluft og ski, og vi har stor kompetanse innen bekledning for aktivitet i naturen. 

 

Utvalget av ryggsekker og turfottøy er stort! Vi har spesialisert oss innen utstyr for den krevende kunden, men har også et stort og bredt utvalg av turutstyr for alle friluftsentusiaster.

 

Vi er stolte av skiavdelingen vår. Den har et stort utvalg innen nordiske ski og alpint, samt mye spesialutstyr for topptur, frikjøring og fjellskiløping – både når det gjelder ski, bindinger, støvler, ryggsekker, sikkerhetsutstyr og bekledning.

 

Outdoor Bergen ligger sentralt i Bergens beste handleområde på Markeveien 3. De 380m² store lokalene er i to plan, og butikken er lys, oversiktlig og trivelig. Som en del av samarbeidet med turoperatøren Hvitserk arrangeres det stadig reisekvelder med film og lysbilder på storskjerm i butikklokalene.

 

Outdoor Bergen finnes i dag ikke på lista over våre Klikk og hent-butikker. Men i butikken vil du finne et stort sortiment og utvalg. Besøk butikken eller ta kontakt via butikkskjema her.

Åpningstider

Hverdager: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00

Besøksadresse

Markeveien 3
5012 Bergen

KONTAKT OSS