Sport 1 Askøy

Vi er en fullsortiment sportsbutikk med sterk forankring til Askøy og områdene rundt. Utvalget i butikken er lokalt tilpasset, vi satser for eksempel mer på alpin tur (skibestigning) og brede fjellski enn racingski. Når det gjelder ski for tur og mosjon, tror vi at felleskiene er perfekte for Hordaland og kommer til å ha et bredt utvalg.  

 

Sykkelavdelingen er velutstyrt med sykler for de fleste, og vi har en tilbehørsvegg med et stort utvalg av blant annet hjelmer. Sykkelverkstedet gjør det meste av vedlikehold og reparasjoner.

 

Løpeavdelingen er butikkens stolthet! Vi har en stor skovegg med et variert utvalg, vi bruker speilkasse og vi skal starte med sålestøping på sikt. Vi har stort fokus på løping og har god kompetanse på feltet.

 

Friluftsavdelingen er tilpasset butikkens nærområde. Dette betyr at vår store fiskeavdeling primært har utstyr for saltvannsfiske. Videre finner man mye bra skallbekledning og annen bekledning fra ledende merkevarer som Arcteryx, Bergans, Norrøna, Peak Performance, Jotunheim og Fjällräven.   

 

Sport 1 Askøy finnes i dag ikke på lista over våre Klikk og hent-butikker. Men i butikken vil du finne et stort sortiment og utvalg. Besøk butikken eller ta kontakt via butikkskjema her.

Åpningstider

Hverdager: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Besøksadresse

Gamle Kleppestøvegen 2
5300 Kleppestø

KONTAKT OSS