Sport 1 Øyrane Torg

Sport 1 Øyrane Torg er en lokalt tilpasset fullsortimentsbutikk med fokus på trening, friluft og fritid. Utvalget av fjellstøvler, tursko, løpesko og fotballstøvler er stort. Det samme gjelder bekledning for store og små, enten det handler om trening, tur eller skole og barnehage.

 

Vi har egen klubbavdeling med bra utvalg innen fotball, hallsport og svømming, to svømmehaller og flere store idrettslag i nabolaget forplikter! Om du og din klubb eller bedrift ønsker en avtale, ta kontakt med oss. Vi har også utstyret til å trykke din logo på tekstiler.

 

Om vinteren har vi et bra utvalg innen ski; alt fra felleski for tur og trening til fjellski, toppturski og twintips for alpinbakken. Friluftsavdelingen er spesielt bra om sommeren – da har vi både fiskeutstyr for Arnaelva og kystområdene rundt butikken og turutstyr for skog og fjell.

 

Sport 1 Øyrane Torg finnes i dag ikke på lista over våre Klikk og hent-butikker. Men i butikken vil du finne et stort sortiment og utvalg. Besøk butikken eller ta kontakt via butikkskjema her.

Åpningstider

Hverdager: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Besøksadresse

Ådnavegen 63
5260 Indre Arna

Kontakt

Sport 1 Øyrane Torg 47 48 72 42 Besøk oss på Facebook

KONTAKT OSS