Sport 1 Revetal

Sport 1 Revetal ligger 15 km inn i landet fra Tønsberg, Horten og Holmestrand.  Butikken ligger langs Bispeveien, riksvei 35, en vei som syklister kjenner fra utallige NM ritt. En veldig sentral vei som hyttefolket bruker til og fra fjellet og sjøen. Revetal er et av Norges mest hurtig voksende tettsted og sterkt økende næringsliv det siste 10 året.

 

Moderne og tiltalende

Vår butikk på 1200 kvadratmeter fremstår som meget moderne og tiltalende, med bl.a. 10 storskjermer som viser fagkunnskap, kampanjer og produktinformasjon med levende bilder.

 

Fullsortiment

Vi er en fullsortiments sportsbutikk for alle. Vi har også en spesiell satsning inn mot bedrifter, skoler og klubber – bl.a. innen håndball, fotball, ski og sykkel. Ryktene forteller at vi har Norges største og meste komplette klubbprofil, med kolleksjonen for våre samarbeidspartnere lagerført i store kvantum. Vi har eget verksted med solid kompetanse innen ski og sykkel, og eget trykkeri for drakter, trenings- og profiltøy. Samlet er vi 10 årsverk som jobber for at Sport 1 Revetal skal bli en et naturlig valg for kjøp av sportsutstyr i Vestfold, for turister, bedrifter og klubber over hele Østlandet.

 

Vi kan sport

Butikken har fokus på ekspertise og service, og har sterkt fokus på fagkompetanse innen alle varegrupper med personlig hjelp og mersalg, og har som visjon å være bransjens forbilde.

 

Velkommen til oss

Sport 1 Revetal har en stor moderne skoavdeling, samt velutstyrte avdelinger innenfor friluftsliv, tekstiler, trening, og teknisk bekledning til både ski og sykkel. Og selvsagt utstyr til mosjonisten, så vel som atleten.  Vi ønsker velkommen til en moderne sportsbutikk i rolige landlige omgivelser, hvor vi går i takt, er engasjerte og viser mot. Mer om vårt klubbhus finner du på: www.dittklubbhus.no

Åpningstider

Hverdager: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Besøksadresse

Re-torvet
3174 Revetal

KONTAKT OSS