Sport 1 Sandnessjøen

Vi åpnet september 1997, og holder til i Sjøbergs gate 29.

 

Godt utvalg i teknisk bekledning fra Bergans, Norrøna, Skogstad, og Didriksons, samt kjedens egne varemerker XP og Jotunheim. Bergans er vår desidert største leverandør totalt sett.  

 

Vi fører treningsbekledning fra Adidas, Nike, Diadora, Craft, Carite og Puma. Diadora er hovedsponsor for SIL Fotball. Adidas har alltid hatt en sterk posisjon i Sandnessjøen, og de er vår største leverandør på trening og fotball.

 

Vi fører et variert utvalg av løpesko fra Asics, Adidas, Nike og New Balance. Innen fotballsko er det Adidas, Nike og Diadora som gjelder.

 

Sport 1 Sandnessjøen har også et bredt utvalg innen sykkel; landeveis-, terreng- og hverdagssykler. Bianchi, DBS, HardRocx og XEED er merkene våre, og vi har eget sykkelverksted som fikser det meste.

 

Innen nordiske ski fører vi Fisher, Åsnes og Madshus. Vi har spennmåler for utvelgelse av ski, og vi preparerer ski for tur og konkurranse. Butikken har klubbavtale med Leirfjord Ski og har planer om å utvide utvalget av ski og tilbehør etter hvert.

 

Vi leier ut alpinutstyr, et tilbud som blir stadig mer populært. Mange av våre kunder ser fordelen ved å ha alpinutstyret klart på forhånd før de kommer til skianleggene i Hemavan eller Tärnaby (Sverige), for å slippe å stå i kø. 

 

Fiskeavdelingen vår er den største i Sandnessjøen, og ABU er hovedleverandør. Vi har tillatelse for salg av våpen og tar inn på bestilling til konkurransedyktige priser. Vi selger også ammunisjon.

 

Sport 1 Sandnessjøen fører jakt- og friluftsbekledning fra Devold, Norrøna og Bergans. Vår hovedleverandør på telt og soveposer er Helsport, mens vi fører tursko, jakt- og fjellstøvler fra Viking, Salomon, Scarpa og Alfa.

 

Vi har avtale med de fleste leverandører og skaffer det meste av sportsprodukter.

 

Sport 1 Sandnessjøen har klubbavtaler med SIL, Alstahaug IL, Leirfjord Ski. Dønna IL og Alstahaug Jeger og Fisk.

Åpningstider

Hverdager: 09:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Besøksadresse

Sjøbergsgt. 29
8800 Sandnessjøen

Kontakt

Sport 1 Sandnessjøen 75 04 22 55 Besøk oss på Facebook

KONTAKT OSS