Sport 1 Sunndal Sport

- Vi skal være fagbutikken på Nordmøre, sier Peder Hagen. Han har bakgrunn som aktiv langrennsløper og terrengløper i Norgeseliten, og har sammen med de ansatte stor kompetanse innen ski, trening, sykkel, løp og friluft. 

 

- Skiavdelingen vår er stor og har alt fra ypperste racing til alpint skibestigningsutstyr. Vi har et skiverksted som er dyktige til å preparere ski, og flere av de ansatte går mye på ski. 

 

- Når det gjelder friluft, så har vi et godt utvalg for uteliv sommer som vinter. Vi kan friluft og har alt fra ryggsekker til kano og kajakk og skredutstyr for vinterfjellet. En av de ansatte er ekspert på skibestigning, et område vi satser stadig mer på. 

 

Sunndal Sport ligger i Amfi Sunndal Senter, og utvidet til 615 m² store lokaler våren 2011. Butikken er fullsortiment, og har et godt utvalg innen løp og sykkel. De ansatte sykler Birkebeinerrittet, og kan by kundene på alt fra det siste innen terrengsykler til gode tips for å finne formen i Birken. 

 

I løpeavdelingen er det speilkasse, noe som er et effektivt hjelpemiddel når det kombineres med faglig sterke ansatte med lang erfaring.

Åpningstider

Hverdager: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

Besøksadresse

Amfi Sunndal, Sunndalsveien 17
6600 Sunndalsøra

KONTAKT OSS