Hopp til hovedinnhold

Husk å velge oss som din butikk på bilde over, før du går videre ♡

Du kan fortsatt handle hos oss!

Nye retningslinjer for Viken:

For å redusere smitten i området vårt er vi nå inntil videre pålagt å fysisk stenge butikken. Det vil fortsatt være mulig å handle hos oss. Se hvordan du kan gjøre dette under. Verkstedet er åpent, så du kan fortsatt levere sykler og ski til service som vanlig. Ta kontakt med oss på 31 28 82 20 eller send oss en forespørsel her.

Slik fungerer Klikk&Hent:

I vår nettbutikk kan du handle ved å benytte deg av vår Klikk&Hent-løsning. Husk å velge oss som din favorittbutikk på bildet over. På denne måten kan du enklere sjekke tilgjengeligheten på varene i vårt varelager/suppleringslager. 

Vi kontakter deg for å avtale forhåndsbetaling med Vipps. Du mottar så en SMS når varene dine er klare for henting. Det er viktig at du ikke kommer før du har mottatt en bekreftelse om at varen din er klar for henting.

- Når du mottar SMS om at varene er klare, kan du dra til butikken i tidsrommet 10:00-19:00 mandag til fredag (lørdag 10-16).
- Når du er på plass utenfor butikken, ringer du det oppgitte telefonnummeret som står i tekstmeldingen.
- Vi tar kun imot betaling igjennom Vipps.

Personlig salg over telefon:

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne varer som passer til deg og ditt behov? Da kan du ringe oss på tlf: 31 28 82 20. Telefonen er betjent 10:00-19:00 mandag til fredag (lørdag 10-16).

Dersom du har spørsmål om varer du allerede har bestilt eller reservert kontakter du oss på 31 28 82 20

Kontakt oss på epost:

Du kan også bruke kontaktskjema dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til din handel.

Velkommen til en trygg handel hos oss.


Kontakt oss