Hopp til hovedinnhold

Sport 1 Bodø

Vi har som mål å være den beste skibutikken i Bodø. Vi har et komplett utvalg innen nordisk racing og turski. I tillegg har vi et bredt utvalg av alpinski. Skiverkstedet gjør alt fra å slipe stålkanter til å preparere såler og slipe struktur. Fjellene rundt byen er fantastiske sommer som vinter, og vi har milevis med turløyper og flotte alpinanlegg i området.

Sykkel er det andre fokusområdet vårt. Vi har en aktiv elitesyklist blant de ansatte. Han satser på NC Landevei, og sørger for at vi er veldig sterke innen racersykkel. Vi har også et bredt utvalg av andre typer sykler, og et stort verksted som fikser det meste.

Friluft er vårt tredje satsingsområde, og der har vi et av byens beste utvalg av alt fra sekker til fottøy. Vi har det meste innen teknisk bekledning for tur, trening og fjell – sommer som vinter.

- Vi satser på lokal idrett, forteller daglig leder Robert Helgesen. Sammen med vår andre butikk, Sport 1 Bodø, sponser vi Bodø Glimt, Bodø Cykleklubb og Midnattsolrittet, og vil markere oss som aktive butikker for byens idrettsmiljøer.

Sportshuset Bodø er på 1000 m², og ble etablert i 2006. 

Kontakt oss