Steensland Sport 1

Steensland Sport 1 ble startet i 1924 og er en butikk med lange tradisjoner i Stavanger sentrum. Flyttet fra Løkkeveien til Straensenteret i 2002, og ble medlem av Sport 1 i 2012. Butikken har i dag et utvalg som er konsentrert rundt de aller beste varemerkene.

 

Hele året har vi et stort utvalg i sykkel. Vi er veldig store på el-sykler i beste kvalitet! Vi satser i størst grad på varemerkene: Diavelo, Scott, Xeed, Merida, DBS, og Gekko og har sykler for alle fra barn til pensjonister. Spesielt stort utvalg til jobbsyklisten og hverdagsbrukeren. Trenger du service på sykkelen din har vi et av Stavangers beste verksteder med dyktige reparatører med mange titalls år erfaring.

 

Våre viktigste leverandører på tekstil er Nike, Norrøna, Arcteryx, Bergans med flere. Sko fra Nike, Hoka, Asics, On, Salomon, Mizuno i bra utvalg.

 

Fjell- og turutstyr av høy kvalitet er viktig for oss. Til turer i et røft klima satser vi mest på vår utmerkede friluftspartner på telt og soveposer: Helsport. Videre fører vi utstyr fra Therm-a-Rest, Black Diamond, Primus, Jotunheim med flere.

 

Vi har et bredt utvalg i fjellstøvler og tursko fra Alfa, Crispi og Salomon. Kjempestort utvalg av ryggsekker fra Osprey, Arcteryx, Bergans og flere.

På vinteren satser vi på et solid utvalg til fjellfolket. Vi er store på SKIN-ski til tur og langrenn. Hovedmerket er Fischer, men vi fører også Salomon. Fra Fischer har vi også full bredde på tur- og fjellski i form av smøreski, smørefrie ski, easy-skin og brede planker til jakt eller ekspedisjon. Åsnes er også godt representert med sine kortefelleløsninger til fjellbruk.

 

Innen Randonne og alpint har vi valgt Vølkl som hovedleverandør, samt utvalgte modeller fra Salomon, Line og flere. Her får du alpinstøvler fra Dalbello samt toppturstøvler fra Scarpa. Marker er hovedmerke på bindingsfronten, og vi har selvsagt et stort skiverksted som fikser det meste!

 

Velkommen til oss på Straensenteret sentralt i Stavanger sentrum ved posten/svømmehallen.

Åpningstider

Hverdager: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Besøksadresse

Straensenteret, Lars Hertervigsgate 6
4005 Stavanger

Kontakt

Steensland Sport 1 51 52 36 09 Besøk oss på Facebook

KONTAKT OSS