Hopp til hovedinnhold

Sentrum Sport Trysil

Sentrum Sport Trysil er en komplett sportsbutikk der god service står i fokus. Butikken holder til i Trysilsentret midt i Trysil sentrum. Hos oss finner du solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv samt markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene.

I løpeavdelingen finner du gode sko for asfalt, grus og sti, og vi har treningstøy for varme og våte dager. Butikken har også et bra utvalg innen fjellstøvler, bekledning, sekker, soveposer, telt og annet utstyr for friluftsliv.

Vi fører et bredt utvalg av alle typer sykler og vi har sykkelverksted som fikser det meste og om sommeren kan du leie sykkel hos oss.  Vi har også den største fiskeavdelingen, stort utvalg av fiskeutstyr og lokalkunnskap om fiske i Trysil.

Vi har høy kompetanse innen langrenn, med ski- og slipeverksted. Butikken har et meget stort utvalg i langrennsutstyr på både tur og racing. Vi utfører all type service fra enkel tur- til konkurransepreparering.

Grunnet vårt utvalg og vår kompetanse, er vi godkjent som både Swix Racingsenter og Offisiell Sport 1 Birkebeinerbutikk.

Kontakt oss