Hopp til hovedinnhold

Finn din Forerunner

Endelig løpesesong! Du har kanskje satt deg et mål du vil jobbe mot? Eller er det viktigste for deg å bare nyte naturen?

Enten du løper for å sette nye rekorder eller for opplevelsens skyld, har Garmin en Forerunner som passer for deg. Utforsk utvalget her på Sport1.no! Trenger du hjelp til å finne klokken som passer nettopp ditt behov, ta turen innom din lokale Sport 1 butikk.

1200x800-web-forerunnersforrunners2.jpg

Verdens ledende GPS-produsent.

Garmin ble stiftet i 1989 og har siden levert GPS-teknologi til blant annet skip og fly. Sannsynligvis kjenner derimot folk flest Garmin som produsent av pulsklokker, sykkelcomputere og annen forbrukerelektronikk. Med bakgrunn som verdens største GPS-produsent er det ikke uten grunn at også sportsklokkene er videns kjent for å inneha høy teknisk klasse.

Hos Sport 1 butikkene finner du alt fra enkle og brukervennlige treningsklokker og aktivitetsbånd, til mer avanserte GPS-multisportklokker med spennende ytelsesmålinger. Uansett hva du går for, kan en treningsklokke gi motivasjonen din en skikkelig boost og hjelpe deg å ta treningen til nye høyder.

Få fremgang
En treningsklokke gir deg god oversikt over øktene dine og fremgangen du har i forhold til målet du har satt deg. Kanskje ønsker du en raskere tid på mila eller å gjennomføre Birken på en bestemt tid? Med en treningsklokke kan du følge med på pulsen din og legge opp treningen etter dine intensitetssoner, slik at du trener smartere og forbedrer nettopp de egenskapene du ønsker.

1200x800-web-forerunnersforrunners.jpg

Spennende funksjoner
Pulsmåling på håndleddet, flere ulike aktivitetsprofiler, smartvarsler, søvnregistrering, helsestatistikk og aktivitetsmåling er blant funksjonene du kan få i en Garmin-klokke. Aktivitetsmålingen viser deg for eksempel antall skritt og minutter med moderat til høy intensitet du har i løpet av en dag eller en uke, og kan inspirere deg til å bevege deg mer i hverdagen. Du kan også få musikklagring på klokken, slik at du kan legge igjen mobilen hjemme og løpe avgårde med favorittmusikken på øret.

Treningsdagbok og nettsamfunn
Du synkroniserer klokken din enkelt via Bluetooth mot Garmins egen app, Garmin Connect, hvor du får enda mer innsikt i helsen din og aktivitetene dine. Appen fungerer både som en treningsdagbok og et nettsamfunn. Her kan du nemlig knytte kontakt med andre, dele økter og rekorder og bli med på motiverende utfordringer. Du kan også tilpasse Garmin-klokken med ulike urskiver som du laster ned fra deres «nettbutikk» Connect IQ.

Utforsk vårt store utvalg fra Garmin og ta turen innom din lokale Sport 1 butikk, så hjelper vi deg å finne Garmin-klokken som passer deg, dine interesser og behov.