Bli bedre kjent med Alfa

Alle sømmer og detaljer skal ha en funksjon - ellers er de ikke der. Dette er ALFAs designfilosofi. Bli bedre kjent med merkevaren ALFA.

For at du skal ha en bedre turopplevelse har norske ALFA, med røtter tilbake til 1931, i snart 90 år utfordret gjeldende standarder. Med innovative løsninger har ALFA vært med på tusenvis av små og store ekspedisjoner: ALFAs produkter har besøkt begge polene utallige ganger, gått over Grønland og besteget de syv høyeste fjellene i verden.

«Kvalitet og komfort» er deres sterkeste mantra. Produktene bidrar til å heve turopplevelsen, og er utviklet med tanke på det moderne friluftsliv. Med erfaringen i sekken og deres innovative tilnærming, kombinerer ALFA teknologi og materialer på en måte som utfordrer eksisterende standarder. Skoene skal ikke bare se bra ut, men de skal være dine føtters beste venn. På hver enkelt tur, og over flere år.

Alfa Ramble Advance GTX® terrengsko

Dette er en stabil, komfortabel og moderne terreng-/joggesko. Den er lett og passer godt for bruk på sti og grusvei. Gore-Tex®-membran gjør at den er en pustende og vannavstøtende, som fungerer både ved lav og høy intensitet i skog og mark. Sålen har et godt grep på varierte tørre og våte underlag. 

Kjøp Alfa Ramble GTX® til dame Kjøp Alfa Ramble GTX® til herre

Alfa Lyng Perform GTX® fjellsko

Lyng Perform GTX® er laget i et slitesterkt tekstilmateriale, og har forsterkning rundt hele skoen for økt slitestyrke. Skoen er fôret med Gore-Tex®-membran som gjør den både pustende og vannavstøtende og holder deg tørr på beina under alle forhold. Med ultralett og støtabsorberende EVA mellomsåle og grovmønstret yttersåle, passer den til variert terreng.

Kjøp Alfra Lyng Perform GTX® til dame Kjøp Alfa Lyng Perform®til herre

 

Se alle våre sko fra Alfa her.