få frem ulla Ullskiftedagen er her!

Selv om det skjer hvert eneste år, kan overgangen til høst virke brå. Nesten som man skrur på en bryter, forvandles luften fra mild til skarp og frisk. Og før du vet ordet av det, må du skifte ut hele garderoben din.

Vi kan takke høstjevndøgn, når sola krysser himmelekvator og begynner å bevege seg sørover, for dette skiftet fra lyse sommerdager til den koselige, kaldere høstsesongen.

For å hjelpe deg med å være forberedt på dette skiftet, markerer vi denne dagen med den store ullskiftedagen!

Vi oppfordrer deg til å komme deg ut og sette pris på de vakre endringene i naturen og nyte den fine høstlufta, uten å være brydd av temperaturendringene.

Finn ditt perfekte underlag her:

Kari Traa Rose
Ullundertøyet i Kari Traa Rose-serien er ikonisk for den skandinaviske vinteren, og gir optimal varme på kalde dager. Klassisk, feminint design og er laget av 100% Merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale under armene gir bedre ventilasjon.

Kari Traa Åkle ullskiftedagenKari Traa Åkle
Kari Traa Åkle i 100% Merinoull er det naturlige valget i kaldt vær. Mykt mot huden, pustende og naturlig lukthemmende. Åkle er inspirert av gamle norske strikke og veve tradisjoner, med en moderne vri.

Kari Traa Krøll
Kari Traa Krøll er et varmt og funksjonelt superundertøy til vinteraktivitet. Fin Merinoull blandet med Lenzing Modal danner et mykt materiale som isolerer godt og er naturlig lukthemmende med god fukttransport og pusteevne.