Bli kjent med ASICS

Asics - ”Anima Sana In Corpore Sano” - En sunn sjel i en sunn kropp.

Asics har utviklet sko, tilbehør og klær egnet for trening i over 60 år. Utgangspunktet har alltid vært vitenskap, og i samarbeid med idrettsutøvere i verdensklasse har følgende mål blitt formulert hos Asics: ”Å ta fram innovative tekniske løsninger for å kunne hjelpe idrettsutøvere og aktive forbrukere til å nå sine oppsatte mål”.

Betydningen i merket Asics handler både om hvordan idretten påvirker menneskenes kropp og sjel positivt, men også basert på kulturelle forskjeller og øker solidaritet mellom mennesker. 

Drivkraften i Asics innovative konsept er den kontinuerlige jakten på å gang på gang føre idrettsverden framover. Et eksempel som kan nevnes er prestasjonsfremmende teknologier for sko og funksjonelle klær, slik som dempesystemet GEL, IGS (Impact Guidance System) og Biomorphic, tilpasset både mosjonister og profesjonelle utøvere.

Asics Gel-Kayano 25 - Protection Perfected

Når løpere ikke tenker på føttene sine, så kan de gå inn i seg selv og kun fokusere på løpingen. Det er da du klarer å prestere bedre enn noen gang. Asics siste tilskudd Gel-Kayano 25 er intet unntak når det kommer til kombinasjonen av god demping og støtte som så mange har lært seg å trykke til brystet og omfavne foten.

 

25-årsjubileet av denne legendariske løpeskoen inkluderer den siste utviklingen av ultra-lette FlyteFoam® pute: FlyteFoam® Propel og FlyteFoam® Lyte. Disse to banebrytende teknologiene jobber sammen for å levere kraftig pute og eksepsjonell komfort fra hæl til tå. Stol på GEL-Kayano® 25 for en førsteklasses og pålitelig tur som stabiliserer foten din og passer perfekt.

Les mer om Asics Gel-Kayano 25 dame Les mer om Asics Gel-Kayano 25 herre

I likhet med andre av årets nyheter fra Asics har den fått ny overdel med færre sømmer, som bidrar til vektreduksjonen og minsker sjansen for irritasjon. Med nydesignet Jacquard-mesh for bedre passform og en ny, ekstern MetaClutch-hælkappe byr GEL-KAYANO 24 på uovertruffen støtte.