Bli kjent med HOKA ONE ONE

Den franske løpeskoprodusenten HOKA ONE ONE har lært oss å tenke løpesko og fjellstøvler på en helt ny måte. 

Historien bak HOKA er fascinerende. Ultraløperne Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud testet det meste av aktuelle terrengsko uten å finne drømmeskoen. De var ikke fornøyde med dempingen og komforten som skoene ga på hardt og steinete underlag. Dermed startet de utviklingen av en sko som lot dem løpe lengre med mindre belastning på føttene – uansett hvilket underlag man løp på.

Maksimalisme

Nå leder fabrikken an i utviklingen av maksimalistiske løpesko i alle vektklasser. Med den ekstra beskyttelsen og effektive dempingen som den tykke sålen gir, kan de aller fleste typer løpere nå lange ut oftere og lenger med mindre belastning. For personer med belastningsskader og for tyngre løpere kan HOKA gi en helt ny hverdag, uansett om man står, går eller løper.

Meta Rocker og lav dropp på skoene fra HOKA

Meta Rocker er den ”rullende” fasongen på sålekonstruksjonen til HOKA. Den gir en mindre belastende stegavvikling fra du lander på hæl eller forfot og sparker fra (Rolling Motion). Kombinasjonen av lave dropp, ekstrem demping og Rocker gjør at skoene egner seg både for deg som lander på hælen og for deg som løper på forfot.

HOKA ONE ONE Clifton 4

Bestselgeren kommer nå med oppdateringer. Clifton 4 er en fantastisk lettvektssko med svært god demping. Det er en svært allsidig modell for alle typer løpere - lett nok til raske økter og gateløp, tilstrekkelig demping til mengdetrening. HOKAs berømte geometri som nå er oppgradert for å gi støtdemping og beskyttelse som varer lenger  

Vekt: Dame 215 gram (38), herre 265 gram (42)

Les mer om HOKA ONE ONE Clifton 4 dame Les mer om HOKA ONE ONE Clifton 4 herre

 

HOKA ONE ONE Challenger ATR 4

Allround løpesko for deg som trives best på grus og sti. Challenger ATR 4 er en ny versjon av bestselgeren Challenger ATR 3 og har en helt ny mesh overdel som gir lavere vekt, bedre passform og ventilering. Den tykke sålen og enorme dempingen gir stor beskyttelse for alle typer løpere. Passer for alt fra asfalt-, grus- og stiløping til de lengste terrengløpene. Dette er en av de mest allsidige skoene og en favoritt blant teamløpere. 

Vekt: Dame 209 gram (38), herre 254 gram (42)

Les mer om HOKA ONE ONE Challenger ATR 4 dame Les mer om HOKA ONE ONE Challenger ATR 4 herre

 

HOKA ONE ONE Bondi 5

HOKA Bondi 5 er en maxdempet løpesko med klassisk HOKA komfort og beskyttelse. Skoen har en sømløs airmesh konstruksjon i overdelen, noe som gjør at du får maks lufting og støtte. Bondi 5 er skoen som er mest dempet for asfalt og grus, og den har gode terrengegenskaper. 

Les mer om HOKE ONE ONE Bondi 5 dame Les mer om HOKA ONE ONE Bondi 5 herre

 

HOKA ONE ONE Speedgoat 2

Lett terrengsko for teknisk terreng – favoritten til HOKAs Trail Running Team og utviklet med inspirasjon fra ultraløperen Karl Meltzer. Skoen har en helt ny konstruksjon med forbedret passform på foten. Vibram Megagrip yttersåle sørger for ekstra godt grep på tørre og våte flater. Skoen har meget god støtdemping og beskyttelse, i likhet med alle HOKA står du trygt og stabilt «nede i sålen» og har god sidestøtte for hælen. Speedgoat 2 er en rask terrengsko for tøffe forhold.

Vekt: Dame 235 gram (38), herre 279 gram (42)

Les mer om HOKA ONE ONE Speedgoat 2 dame Les mer om HOKA ONE ONE Speedgoat 2 herre

 

HOKA ONE ONE Hupana

Dette er den perfekte fritidssko som du også kan bruke til løping. Den strikkede overdelen gir maksimal ventilasjon for føttene dine og har en veldig god passform. RMAT® sålen gir deg god stabilitet og holdbarhet. 

Les mer om HOKA ONE ONE Hupana dame Les mer om HOKA ONE ONE Hupana herre

 

Ikke bare løpesko fra merkevaren HOKA

Det er ikke bare løpere som har fått sans for HOKAs komfortable sko – mange fjellvandrere har fått en ny verden i fjellet med den lette og ekstremt komfortable Tor Ultra Hi WP fjellstøvelen. Er planen en rask lettvektstur fra hytte til hytte over Hardangervidda? Eller frister det kanskje å teste et langløp med fjellstøvler? Det kan du nemlig i disse støvlene – ultraløperen Michael Wardian løp en iskald maraton på like under tre timer i sine Tor Ultra Hi WP rett før jul i fjor! Støvelen har samme støtdemping, høye komfort og gode stegavvikling som vi kjenner fra løpeskoene, men nå er dette bygget inn i en superlett, vanntett og godt pustende fjellstøvel.

HOKA ONE ONE Tour Ultra Hi WP

Overdelen i skinn har en fasong og konstruksjon som gir god stabilitet i ujevnt terreng samtidig som det passer godt til fotens fasong. Støvelen er vanntett og pustende. eVent®-membranet har over 30 000 mm vannsøyle samtidig som det effektivt ventilerer ut fuktighet fra foten. Sålen har 28 mm demping under forfoten og 32 mm under hælen, noe som gir en dropp på bare 4 mm. Fasongen på sålekonstruksjonen er ekstra bred for god stabilitet, mens Vibram Megagrip yttersåle sørger for godt grep på de fleste underlag.

   
Les mer om HOKA ONE ONE Tor Ultra Hi WP dame Les mer om HOKA ONE ONE Tor Ultra Hi WP herre

 Se alle våre HOKA-modeller på merkevaresiden til HOKA her