løpesko og fritidssko Bli kjent med On

Løpeskoene fra On gir deg demping kun der du trenger det!

On´s patenterte CloudTec® system kombinerer både myk landing og stabil "take-off", den gir deg beskyttelse i dine daglige aktiviteter - alt fra løping til lange dager på jobb.

CloudTec® demper steget slik at det ikke skader bena dine. Med en gang foten treffer bakken "låser" Cloudskyene seg fast i underlaget for å gi et solid fundament. Dette gir et naturlig og kraftig steg videre. Enkelt sagt; dette er den første løpeskoen som gir deg demping der du trenger det.

Med On får du det beste fra to verdener: Stabil og beskyttende landing, i tillegg til eksplosiv "take-off" 

On Cloud: 
En av verdens letteste fulldempede løpe- og fritidssko! Zero-Gravity såle med Swiss CloudTec® teknologi gir god demping. Sålen beskytter mot støt og gir deg en myk landing med ekstra god løpefølelse.

On Cloud

On Cloud til dame

On Cloud til herre

On Cloudflow:
ISPO Award Gold Winner! Lett sko for deg som ønsker optimal løpeopplevelse. Siste generasjon CloudTec® såle for myke landinger og spenst. Zero-Gravity mellomsåle, 6 mm dropp, overdel av netting (mesh) og yttersåle med godt grep.

On Cloudflow

On Cloudflow til dame

On Cloudflow til herre

On Cloudventure Waterproof:
Lett terrengsko for løping og turer. Vanntett og pustende overdel. Avansert yttersåle gir godt grep på alt fra søke og vått fjell til hardpakket sti. CloudTec® kombinerer demping og spenst, og fungerer skadeforebyggende for føttene. 

On Cloudventure

On Cloudventure for dame

On Cloudventure for herre