Vantageserien fra Polar Polar Vantage V og M

Polar Vantage V og M er multisportklokker med råstilig design og ny software.

Polar Vantage V og M er multisportklokkene som er fullpakket med verktøy som hjelper deg med å slå dine personlige rekorder og nå målene dine. Allsidige klokker med fargeskjerm, moderne design og lett vekt.

Polar Vantage V

Tren smartere og få frem vinneren i deg med Polar Vantage V, en premium multisportklokke designet for eliteutøvere -  og alle som trener som en.

Klokken er den første i verden som måler løpskraft fra håndleddet. Polars nye banebrytende teknologi kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og gir nøyaktig pulsmåling selv under de mest krevende forhold.

Kjøp Polar Vantage V hvit her Kjøp Polar Vantage V sort her Kjøp Polar Vantage V orange her

Polar Vantage M

Polar Vantage M er en alt-i-ett multisportklokke med GPS og den banebrytende teknologien Polar Precision Prime, som gir nøyaktig måling av puls fra håndleddet.

Utfordre grensene dine med Polar Vantage M, en allsidig multisportklokke for treningsentusiaster som elsker å sette nye rekorder. Den moderne og lette klokken gir deg alle treningsdataene du trenger for å prestere bedre i favorittaktivitetene dine.

Utskiftbare reimer gjør det enkelt å tilpasse Polar Vantage M til enhver situasjon og stil. Det moderne og lette designet gjør pulsklokken til den ideelle treningskameraten.

Vantage-M_frontleft_white_time1.jpg Vantage-M_frontleft_black_time1.jpg
Kjøp Polar Vantage M hvit her Kjøp Polar Vantage M sort her