Kom i gang med Abilica og Team Sport 1 Skinstad Sporty tips til utstyr og øvelser

Sport 1, Abilica og Team Sport 1 Skinstad tipser deg om utstyr og øvelser som gjør det enkelt å gjennomføre 30 om dagen! 

Abilica PowerSling 

Med slynger fra Abilica kan du trene hele kroppen. Disse er enkle å henge opp enten i et takfeste eller i ei dør, og justeres raskt til øvelsen du trener. Med beina eller armene i slynger sørger du for ekstra utfordring til allerede kjente styrkeøvelser, eller du kan trene øvelser spesialtilpasset slyngene. Abilica PowerSling fungerer godt alene, men kan også brukes sammen med for eksempel Abilica SoftBalance.
 
Noen sikre vinnere i slynger er armhevninger, bekkenhev, utfall og kneløft i håndstående, men her er det strengt tatt fantasien som setter grenser. Abilica PowerSling tar heller ikke mer plass i bagasjen enn at det går an å ha den med seg på reise. 

 

powersling_Prod.png
Kjøp Abilica Powersling her

Abilica Trigger FoamRoller

Enten du er aktiv eller stort sett sitter i ro, vil du som regel ha noen «vondter» her og der. Da er Abilica Trigger FoamRoller din venn i nøden. Med denne massasjerulla kommer du til på vonde punkter i hele kroppen, som for eksempel i nakken, skuldrene og setet. 
 
Abilica Trigger FoamRoller egner seg godt både før og etter trening, og kan for eksempel brukes som en del av oppvarmingen før styrkeøkter. Etter trening kan den være en del av tøying og avspenningsøvelsene.

Kjøp Abilica Trigger Foamroller her

Abilica SoftBalance

Å trene balansen vil lønne seg uansett hva slags mål du har med treningen, helt uavhengig om du trener mot en spesiell idrett eller ikke. God balanse er viktig for alle, og vil blant annet virke skadeforebyggende både for aktive idrettsutøvere og for godt voksne. 
 
Abilica SoftBalance fungerer godt alene, der du kan bruke den under både føtter, knær, sete, albue og hender og kjøre en rekke ulike styrkeøvelser. I tillegg kan den brukes sammen med annet styrkeutstyr, som for eksempel Abilica PowerSling.

Kjøp Abilica SoftBalance her

Abilica ElasticBand set

Sett med 3 treningsstrikker med ulik styrke. Også beregnet for utendørs bruk, da de tåler ytre påkjenninger bedre enn gummistrikker. Fargekodet hvor 
Lett/ grønn, Medium/ blå og Hard/ sort. Leveres i praktisk pose

Abilica ElasticBand set fungerer godt til både oppvarmings- og styrkeøvelser, og med tre forskjellige belastninger å velge mellom passer de til både det ene og det andre. 
 
Bruk dem til å varme opp skuldre, albuer og håndledd før tøffere styrketrening, eller tren musklene i samme områder for å forebygge eller behandle skader. Fester du strikkene rundt anklene, knærne eller lårene kan du sitte bøyd og gå sideveis, fremover eller bakover, og samtidig sørge for at både rumpe og lår får kjørt seg.
 
Abilica ElasticBand set tar ikke mer plass i bagen enn et enkelt klesplagg, og er dermed helt topp å ha med seg på reise også.

elasticbandset_520x520..png elasticbandset_520x520_miljo.png
Kjøp Abilica ElasticBand set her

Abilica ElasticTube

Med strikker kan du trene hele kroppen, og med Abilica ElasticTube kan får du en slitesterke strikk du også kan bruke utendørs. Håndtakene gjør det enkelt å ha kontroll på strikken når du trener, og egner seg også til å stå på eller ha foten hengende i. 
 
Når du trener med Abilica Elastictube kan du enten henge den rundt en stolpe eller et tre, og for eksempel kjøre brystpress. Du kan trene samme muskulatur ved å legge strikken over ryggen og kjøre armhevninger, eller du kan trene biceps med å stå på strikkene og dra de mot deg. Her er det også fantasien som setter grenser.

Elastictube_miljo.png
Kjøp Abilica ElasticTube her