Tren med strikker

Har du testet styrketrening med strikker? En treningsstrikk gir deg mange muligheter for styrkeøvelser du kan gjøre hjemme som en del av dine 30 om dagen!

Trening med strikk er noe av det hotteste for tiden. Flere og flere bruker strikk i treningen sin og det finnes mange grunner til akkurat det. En stor fordel men en treningsstrikk er at den tar liten plass og er enkel å ta med seg hvis man skal på ferie og enkel å oppbevare hjemme. Derfor har du ingen unnskyldning for å ikke trene bare fordi du reiser bort på ferie. Den tar ikke opp unødvendig plass i kofferten og bidrar heller ikke til ekstra tyngde.

Har du en strikk enkelt tilgjengelig hjemme blir det enkelt for deg å kjøre en kjapp treningsøkt hjemme i stua. 

Du kan trene hele kroppen med en treningsstrikk. Det finnes utallige øvelser du kan gjøre og du velger selv hvilke muskler du vil trene og kan lett øke belastningen underveis ved å bruke lettere eller hardere motstand på strikken. Du kan også bruke en strikk til andre ting enn å bare trene hjemme. Du kan feste strikkene i for eksempel vektstangen eller stativet under basisøvelser som knebøy eller benkpress og du vil merke at belastningen under løftet blir jevnere og bedre.

Du trenger ikke bruke så lang tid for å få til en skikkelig økt med strikk. Bruk for eksempel en halvtime et par ganger i uka så er du langt på vei.

Med Abilica FitnessBand kan du trene det du vil av øvelser og velge motstand ut i fra tre nivåer.