Ekstra utfordring med Vektvest

En vektvest gir deg ekstra motstand og utfordringer i treningen! 

Bruker du vektvesten under treningen øker belastningen og intensiteten og du får en tøffere og mer effektiv treningsøkt. Vektvesten tvinger kroppen til å jobbe enda hardere enn vanlig.

En stor fordel med vektvest er at den er behagelig å ha på seg og er ikke i veien når man trener. På denne måten kan du konsentrere deg på selve treningen. En annen fordel med vektvest er at du kan selv justere hvor tung du vil at den skal være. Inne i vektvesten ligger det vektposer som du kan ta inn og ut som du selv vil slik at du hele tiden får den vekten du ønsker deg.

Hvis du trener med en vektvest økes selvsagt belastningen. Derfor er det utrolig viktig å utføre alle øvelser med rett teknikk slik at man unngår belastningsskader. Vær sikker på at du har riktig teknikk på alle øvelser du kjører før du velger å ta på deg en vektvest. Hvis du har tenkt til å løpe med vektvesten kan det være lurt å teste med gange først for å la beina bli vant med vekten før du løper. Øker du gradvis farten fra gange til løp vil det være mindre risiko for belastningsskader.

Abilica har to forskjellige vektvester. Med Abilica WeightVest 3 kg kan du ta ut de to halvkilos vektposene om du vil ha en lettere vektvest. 
Abilica WeightVest Flexi er justerbar opp til 10 kg.