PostNord lastebil på norske veier Foto: PostNord

Sport 1 Frakt og levering

Velg "Klikk & hent" for å hente varen selv i din nærmeste butikk. Denne tjenesten er gratis. Vi kan også sende varen til et pickup-point i nærheten av der du bor. Fraktkostnaden blir da 69,-.

Henting av "Klikk & hent" ordre

"Klikk & hent" ordre hentes i den butikken du reserverte produktet. Du vil motta en SMS kort tid etter at du har gjort reservasjonen om at produktet er klar for henting.

I de tilfeller hvor butikken ikke har produktet men vi har det på hovedlager, kan vi sende det fra hovedlager til butikk. Det vil da ta noe lenger tid før produktet er klar til henting. Vent med å reise til butikken til du har mottatt SMS om at produktet er klar til henting. Vi holder av produktet til deg i 24 timer fra du mottar SMSen.

Enkelte produkter krever montering/klargjøring, og det vil ta noe lenger tid før de er klare for henting. 

På "Klikk og hent" ordre tilkommer ingen fraktpris. Les mer om "Klikk & hent".

Levering av nettbutikkordre

Nettbutikkordre kan hentes på et MyPack pickup-sted. Du vil i handlekurven få mulighet til å bruke postnummer for å søke etter utleveringssted. Når nettbutikkordre forlater vårt hovedlager mottar du en mail med en sporingslenke slik at du kan følge ordren. Du vil motta en SMS fra PostNord når ordre har ankommet pickup-stedet og kan hentes. Nettbutikkordre leveres normalt i løpet av 3-7 dager. 

Vi leverer ikke til Svalbard.

Fraktpris er kr 69,- per ordre.