OM Jotunheim of Norway

Jotunheim er vårt eget varemerke innen funksjonelle produkter for hverdagsbruk, sport og friluft. 

Jotunheim element  

Jotunheim er laget for små og store ekspedisjoner!

Vi kan tur, vi kan trening og vi kan krevende hverdagsliv! Enten det handler om lange dager i marka, tøffe dager i barnehagen eller morsomme dager på tur, så finner du Jotunheimprodukter som gir deg stor komfort, høy funksjonalitet og god brukervennlighet fra innerst til ytterst.

Produktene utvikles og testes av oss, før de produseres hos ulike produsenter som alle leverer høy kvalitet. Plaggene lages i syntetiske materialer, bomull og ull. I tillegg har vi utviklet en mengde turutstyr fra Jotunheim, alt fra sitteunderlag i ull, til tursekker, drikkesekker og mye, mye mer. Produktene kjøper du KUN i Sport 1-butikkene.

Valg av navn er ikke tilfeldig! Jotunheimen er et vilt og vakkert fjellområde mellom Ottadalen i nord, Gudbrandsdalen i øst, Valdres i sør og Sogn i vest. Og det er dette fjellpartiet som gir oss i Sport 1 inspirasjon til å designe, utvikle og teste våre produkter i og for norske forhold.

Navnet Jotunheim stammer forresten fra norrøn mytologi. En Jotun var et kjempestort og kjempesterkt overnaturlig vesen som lå i krig med mennesker og guder. Jotunheim blir dermed kjempenes hjem.