Medlemsvilkår for Sport 1 kundeklubb

Du samtykker til å bli medlem av Sport 1s kundeklubb. Medlemskapet er gratis og alle fordeler medlemskapet gir er personlige og kan ikke overdras eller arves av andre. Du kan enkelt melde deg av ved å kontakte Sport 1s kundeservice på e-post kundeservice@sport1.no, eller trekke samtykke tilbake ved å melde deg av via avmeldingslenke i nyhetsbrevene som sendes til deg. Sport 1 har rett til å gjøre endringer i medlemsvilkårene, og vil varsle deg om dette. 

Sport 1 vil behandle og oppbevare oppgitte personopplysninger forsvarlig og i henhold til norsk lov, og i henhold til de rutiner for internkontroll og informasjonssikkerhet som følger av til enhver tid gjeldende personvernlovgivning. Personopplysninger om deg som er lagret i henhold til dette vil kun bli lagret så lenge det saklig begrunnet og nødvendig for angitte formål, og vil slettes så snart disse betingelsene ikke lenger er tilstede. Du kan lese mer om hvordan vi håndterer personopplysninger i personvernerklæringen.

Du kan til en hver tid kreve innsyn i personopplysninger Sport 1 har lagret om deg, kreve endring eller sletting av feilopplysninger. Henvendelser knyttet til dette kan sendes til personopplysning@sport1.no.  

Sport 1 vil lagre opplysninger du oppgir ved registrering, samt kjøpshistorikk. Det vil også bli laget analyse av personprofiler og kjøpshistorikk om du har samtykket til dette.

Personopplysninger som nevnt ovenfor vil kun bli benyttet av Sport 1 og Sport 1s eventuelle samarbeidspartnere til å administrere medlemskapet og til å utvikle Sport 1 sine tjenester, samt gi deg personlige tilbud og service i henhold til bestemmelsene i disse brukervilkårene.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.  

Sport 1 Gruppen
Dyreskuveien 21
2040 Kløfta
kundeservice@sport1.no