Bli kjent med Arc´teryx

Enkle løsninger på komplekse utfordringer; dette er essensen av minimalisme og Arc´teryx sin designfilosofi. Bli bedre kjent med merkevaren Arc´teryx.

Opprinnelsen

Arc´teryx er fra Canada. North Vancouver ligger ved foten av North Shore-fjellene, bare noen minutter fra barske fjellområder som er som skapt for ski og klatring. Et unikt sted for en by, der alt ligger til rette for nyskapende, målrettet friluftsdesign.

Utstyr som gir deg trygghet

Målet Arc´teryx har satt seg, er å skape utstyr som lar brukeren fokusere fullt og helt på det hun eller han driver med, uansett ytre forhold. Enkle løsninger på komplekse utfordringer; dette er essensen av minimalisme og deres designfilosofi. Redusert værpåvirkning, strømlinket bruk og effektiv bevegelse skaper en tidløs friluftsopplevelse. 

Utvalg hos Sport 1

Arc´teryx designer og produserer teknisk bekledning fra topp til tå. Hos Sport 1 finner du blant annet solide og varme dunjakker, mellomlagsplagg i dun og fleece og allværsjakker med GORE-TEX® i spreke farger.  

Under finner du noen av favorittene fra Arc´teryx.

--------------

TECHNICAL DOWN DONE DIFFERENTLY

Lettvekt, varighet og funksjonell dunjakke
Arc´teryx helteprodukt = Cerium LT Hoody

CERIUM LT HOODY WOMEN´S

Lett, allsidig dunfylt hettejakke som gir mye varme i forhold til vekten. God passform gir fint snitt og god bevegelighet. Mellomlag og/eller ytterjakke i kjølige/tørre forhold. 

Down Composite Mapping™ plasserer Coreloft™ syntetisk isolasjon i områder som ofte er utsatt for fuktighet. Europeisk hvit gåsedun med fyllevne 850 fôrer kjernen og ermene der det er mest bruk for varme.

Herremodell: Cerium LT Hoody
Damemodell: Cerium LT Hoody


Arc´teryx Beta SL Hybrid jacket

BETA SL HYBRID JACKET MEN`S

To GORE-TEX®-stoffer kombineres for å gi lett, pakkvennlig beskyttelse mot været.
Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk | SL: Superlett

Herremodell: Beta SL Hybrid Jacket
Damemodell: Beta SL Hybrid Jacket

Atom LT Hoody Mens

ATOM LT HOODY MEN´S

Isolert hettejakke for mellomlagsbruk under vind- og fuktighetsavvisende ytterskall. Ideell for bruk i lag-på-lag-system under aktiviteter i kaldt vær.
Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon | LT: Lett vekt

Herremodell: Atom LT Hoody
Damemodell: Atom LT Hoody

Hvordan vaske dunjakka? 

Se tipsene fra Arc´teryx på hvorfor og hvordan du bør vaske dunjakken din for å holde på kvaliteten og levetiden lengst mulig.