Hopp til hovedinnhold

Hva gjør Odlo unikt?

Odlo utvikler verdensledende teknologi til både under- og yttertøy og har en misjon om å levere det beste utstyret for aktive mennesker. Undertøyet deres er viden kjent for dets unike evne til å aktivt regulere kroppstemperaturen.

Samtidig leverer Odlo klasseledende ytterbekledning som sammen har gjort de attraktive selv for det norske skiskytterlandslaget. Under finner du våre nøye utvalgte produkter fra Odlo.

 

Helt siden Odd Roar Lofterød startet Odlo har selskapet fokusert på å alltid ligge i forkant og utvikle ledende teknologier med fokus på undertøy rettet mot utendørs idrett. Undertøyet skal hverken være kaldt eller varmt - det skal bidra til å opprettholde en jevn temperatur uansett hvilken pulssone du måtte befinne deg i. Under forteller vi deg litt om de unike teknologiene vi fører fra Odlo i dag. 

Organic Body Mapping Technology - Sømløse plagg med fokus på ulike varmende soner på kroppen. Menneskekroppen har ulike soner som reagerer forskjellig under aktivitet: Noen er kalde, noen er varme og enkelte deler av kroppen utviser økt svetteproduksjon. Odlo har utviklet plagg spesielt tilpasset de ulike sonene uten bruk av sømmer. Resulatet er plagg med ekstremt god bevegelsesevne og temperaturregulering.

Warm - Undertøyet som inneholder varmereflekterende keramiske partikler i fibrene og Yak-ull for å holde varmen. Yakwarm Inneholder Yak-ull som gir en fantastisk følelse, høy grad av varme og økt motstand mot vond lukt sammenlignet med andre ulltyper grunnet høyere pusteevne under høy aktivitet. 

Thermic - Sømløst integrert, toppmoderne teknologi som aktivt kontrollerer temperaturen i plagget. 
- I-Thermic. Markedets mest avanserte midlayer. Koble opp mellomlaget med din smarttelefon og kontroller hvilken temperatur du ønsker at plagget skal holde. Batteriene er selvsagt sømløst integrert.
- S-Thermic. Avansert lagkonstruksjon som kombinererer syntetisk G-loft polstring med pustende inner/ytterlag gir optimal isolasjon samtidig som det kontrollerer kroppstemperaturen og gir høy komfort. 

UTFORSK ODLOS UNIVERS