Sørg for at ingen tar i fra deg de ekte opplevelsene Securmark sykkelregister

Årlig stjeles det sykler for over 100 millioner kroner i Norge. Så mange som 1 av 3 nordmenn har opplevd å bli frastjålet sykkelen sin. Med Securmark kan du forebygge at sykkelen din blir borte.

Tre gode grunner til å registrere sykkelen din

1. Oblaten du fester på sykkelen din gir en effektiv beskyttelse mot tyveri. Denne viser at den er registrert og kan spores tilbake til deg som rettmessig eier. Dermed blir omsetting av stjålne sykler vanskeligere, og sykkelen din mindre attraktiv for tyver.

2. Securmark har et FG-godkjent sykkelregister. Det betyr at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, som stiller ulike krav til blant annet produkt og systemer.

3. Det er en større sjanse for å få tilbakelevert en frastjålet sykkel. Politi, tollvesen, forsikringsselskaper og hittegodsstasjoner har tilgang til vårt register som daglig brukes til å avsløre sykkeltyverier og returnere stjålne sykler til rettmessig eier.

Kjøpt ny sykkel til barn under 10 år i en av våre butikker? 

Da kan du registrere sykkelen gratis hos Securmark. Registreringsskjemaet finner du her.

Securmark sine produkter

Du kan velge mellom to produkter - at sykkelen er registrert i 1 år eller 3 år. Med Securmark sin egen app har du til en hver tid oversikt over dine registrerte sykler. 

Gå til Securmark sin registreringsside og registrer deg og syklene dine her.

Du kan også opprette bruker og registrere syklene dine i Securmark-appen. Den lar deg i tillegg søke på registrerings- og rammenummer. Ved kjøp av brukt sykkel kan du dermed sjekke om sykkelen du skal kjøpe har merknader ved seg i vårt register, eksempelvis meldt stjålet.

Du kan enkelt laste ned appen i både i Apple App Store og GooglePlay.