Langrennspakker Barn / Junior

Vi i Sport 1 er opptatt av å hjelpe deg med å finne mest mulig riktig utstyr. Derfor sender vi ikke ski hjem i posten. For at du skal få best mulig skiopplevelse vil vi at du kommer til butikken for å plukke ut riktige ski, støvler og bindinger som passer din teknikk, vekt og høyde. Dette gjelder både alpin- og langrennsski.

Fischer Snowstar smørefri ski m/binding + Fischer skisko til 1199,-

Ny smørefri barneski for de minste. Myk tupp for å unngå skader ved fall. Lett og sterk trekjerne, sidekantforsterkninger og sintret svartsåle gjør dette til en kvalitetsski med lang levetid. Mål: 54-48-52 mm. Lengder: 90-140 cm. Barnebinding som er utviklet for de gode skiopplevelsene. Veldig enkel på/av, den store handelen kan betjenes med hansker. Bredden gir god stabilitet og kontroll. Høy og kraftig skistøvel for barn.  Myk flex for allsidig bruk, perfekt når barna veksler mellom skigåing og lek i snøen. Borrelås for enkel på og av. Comfort Guard holder føttene varme. Str. 25-33

Skipakken inneholder:

 • Fischer Snowstar NIS smørefri ski
 • Snowstar binding
 • Fischer Snowstar skisko

 


 

Fischer Sprint Wax / Crown ski m/binding + Fischer skisko til 1499,-

Barneski for allsidig bruk. Myk tupp, langspenn og innsving gjør skiene lette å gå på og å svinge og ploge med. Kommer både som smørbar (Wax) og smørefri (Crown). NIS bindingsplate for enkel montering. Racingdesign. Lengder: 90-170 cm. Barnebinding som er utviklet for de gode skiopplevelsene. Veldig enkel på/av, den store hendelen kan betjenes med hansker. Bredden gir god stabilitet og kontroll. Anbefalt av Skiforeningen. Skistøvel for barn. God passform og myk såle for naturlig fleksibilitet i foten. Overtrekk i neopren holder føttene varme og tørre. Str. 25-40.

Skipakken inneholder:

 • Fischer Sprint Wax / Crown
 • Rottefella Start binding
 • Fischer Spring skisko

 


 

Fischer RCR Universal kombiski m/binding til 1999,-

Populær kombiski for barn, brukes til skøyting og klassisk. Forlenget spennkurve gir de yngre enda sikrere feste og bedre glid. Nå med litt lavere og mindre tupp for bedre skøyteegenskaper. Mål: 41-44-44 mm. Lengder: 127-182cm. Lett junior racingbinding for klassisk. Gir god stabilitet. Automatisk Step-In og enkel vrifunksjon for å gå ut av bindingen. TURNAMIC® gjør det enkelt å flytte bindingen uten verktøy.

Skisettet inneholder:

 • Fischer RCR Universal kombiski
 • Fischer Race JR Classic IFP

 

Fischer RCR Universal kombiski m/binding + Fischer skisko til 2999,-

Populær kombiski for barn, brukes til skøyting og klassisk. Forlenget spennkurve gir de yngre enda sikrere feste og bedre glid. Nå med litt lavere og mindre tupp for bedre skøyteegenskaper. Mål: 41-44-44 mm. Lengder: 127-182cm. Lett junior racingbinding for klassisk. Gir god stabilitet. Automatisk Step-In og enkel vrifunksjon for å gå ut av bindingen. TURNAMIC® gjør det enkelt å flytte bindingen uten verktøy. Kombistøvel for klassisk og skøyting. Bredere ankelstropp og leddet ankelstøtte gir god stabilitet og bevegelighet. Triple-F Membrane og Comfort Guard holder føttene tørre og varme. Str. 32-42.

Skipakken inneholder:

 • Fischer RCR Universal kombiski
 • Fischer Race JR Classic IFP
 • Fischer Combi JR kombisko

 


 

Skipakke junior felleski

Salomon Equipe Skin junior felleski m/binding til 1399,-

Junior felleski for trening og tur. Konstruert med lett kjerne og Skingrip+ mohairfell for best feste. Lengder: 125-175cm. Kommer med Prolink Access Jr binding ferdig montert.

Skisettet inneholder:

 • Salomon Equipe Skin junior felleski
 • Salomon Prolink Access JR binding

 

Salomon Equipe Skin junior felleski m/binding + Fischer skisko til 2699,-

Junior felleski for trening og tur. Konstruert med lett kjerne og Skingrip+ mohairfell for best feste. Lengder: 125-175cm. Kommer med Prolink Access Jr binding ferdig montert.Ny Jr kombistøvel for klassisk og skøyting. Bredere ankelstropp og leddet ankelstøtte gir god stabilitet og bevegelighet. Triple-F Membrane og Comfort Guard holder føttene tørre og varme. Str. 32-42.

Skipakken inneholder:

 • Salomon Equipe Skin junior felleski
 • Salomon Prolink Access JR binding
 • Fischer Combi JR skisko