langrennspakker Fjellski

Vi i Sport 1 er opptatt av å hjelpe deg med å finne mest mulig riktig utstyr. Derfor sender vi ikke ski hjem i posten. For at du skal få best mulig skiopplevelse vil vi at du kommer til butikken for å plukke ut riktige ski, støvler og bindinger som passer din teknikk, vekt og høyde. Dette gjelder både alpin- og langrennsski.

Fischer E89 Easy Skin Xtralite fjellski m/binding til 2999,-

Stålkantski til terrengbruk. Lett konstruksjon, integrert Easy Skin kortfellsystem, trekjerne med langspenn, sintret svartsåle og smørelomme. Mål: 59-49-55mm. Lengder: 170-210cm. Solid og stabil binding som er egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold i og utenfor løypene. Step-in/out lukkemekanisme.

Skisettet inneholder:

 • Fischer E89 Easy Skin Xtralite fjellski
 • Rottefella BC Auto binding

 

Fischer E89 Easy Skin Xtralite fjellski m/binding + Fischer skisko til 3999,-

Stålkantski til terrengbruk. Lett konstruksjon, integrert Easy Skin kortfellsystem, trekjerne med langspenn, sintret svartsåle og smørelomme. Mål: 59-49-55mm. Lengder: 170-210cm. Solid og stabil binding som er egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold i og utenfor løypene. Step-in/out lukkemekanisme. Skistøvel for skiturer i terrenget. Stabil BC-såle med medium fleks for god skikontroll utenfor løypene. Høyt skaft med god støtte og passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard sørger for varme og tørre føtter. Fischer Fresh reduserer vond lukt.

Skipakken inneholder:

 • Fischer E89 Easy Skin Xtralite fjellski
 • Rottefella BC Auto binding
 • Fischer BCX 5 skisko 

 

Fischer E89 Easy Skin Xtralite fjellski m/binding + Crispi skisko til 4999,-

Stålkantski til terrengbruk. Lett konstruksjon, integrert Easy Skin kortfellsystem, trekjerne med langspenn, sintret svartsåle og smørelomme. Mål: 59-49-55mm. Lengder: 170-210cm. Solid og stabil binding som er egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold i og utenfor løypene. Step-in/out lukkemekanisme. Fjellskistøvel for turentusiasten. Lavere skaft for økt bevegelighet. Heldekkende skarekant, fullnarvet 2,6 mm lær, fôret med Gore-Tex® Performance Comfort. 

Skipakken inneholder: 

 • Fischer E89 Easy Skin Xtralite fjellski
 • Rottefella BC Auto binding
 • Crispi Fanaråken skisko 

 


 

Fischer E99 Easy Skin Xtralite fjellski m/binding til 3499,-

Robust fjellski med stålkant. Mulighet for å bruke integrert kortfell. Rocker for bedre flyt i løssnø, mens 12mm innsving gir gode svingegenskaper. Sintret belegg gir god gli og gjør skiene lette å gå med. Lett og sterk AirTec-kjerne. Mål: 66-54-61 mm. Lengder: 180-210cm. Solid tur- og fjellskibinding for ulendt terreng og varierende snøforhold. Manuell åpne- og lukkemekanisme. Bred styreplate for god skikontroll. 

Skisettet inneholder:

 • Fischer E99 Easy Skin Xtralite fjellski
 • Rottefella BC Manuell binding 


Fischer E99 Easy Skin Xtralite fjellski m/binding + Fischer skisko til 4499,-

Robust fjellski med stålkant. Mulighet for å bruke integrert kortfell. Rocker for bedre flyt i løssnø, mens 12mm innsving gir gode svingegenskaper. Sintret belegg gir god gli og gjør skiene lette å gå med. Lett og sterk AirTec-kjerne. Mål: 66-54-61 mm. Lengder: 180-210cm. Solid tur- og fjellskibinding for ulendt terreng og varierende snøforhold. Manuell åpne- og lukkemekanisme. Bred styreplate for god skikontroll. kistøvel for skiturer i terrenget. Stabil BC-såle med medium fleks for god skikontroll utenfor løypene. Høyt skaft med god støtte og passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard sørger for varme og tørre føtter. Fischer Fresh reduserer vond lukt. 

Skipakken inneholder:

 • Fischer E99 Easy Skin Xtralite fjellski
 • Rottefella BC Manuell binding 
 • Fischer BCX 5 skisko

 

Fischer E99 Easy Skin Xtralite fjellski m/binding + Crispi skisko til 5499,-

Robust fjellski med stålkant. Mulighet for å bruke integrert kortfell. Rocker for bedre flyt i løssnø, mens 12mm innsving gir gode svingegenskaper. Sintret belegg gir god gli og gjør skiene lette å gå med. Lett og sterk AirTec-kjerne. Mål: 66-54-61 mm. Lengder: 180-210cm. Solid tur- og fjellskibinding for ulendt terreng og varierende snøforhold. Manuell åpne- og lukkemekanisme. Bred styreplate for god skikontroll. Fjellskistøvel for turentusiasten. Lavere skaft for økt bevegelighet. Heldekkende skarekant, fullnarvet 2,6 mm lær, fôret med Gore-Tex® Performance Comfort.

Skipakken inneholder:

 • Fischer E99 Easy Skin Xtralite fjellski
 • Rottefella BC Manuell binding 
 • Crispi Fanaråken skisko