LöPLABBET

Löplabbet er Norges desiderte ener innen løp. På Sport 1 Snø har vi satt av en hel avdeling til løpesko, analyse og ekspertisen Löplabbet er kjent for!

En løpesko er ikke en løpesko

Löplabbet har lenge vært løpefolkets foretrukne kompetansebutikk. Av løpere- for løpere. Med et konsept som kun konsentrer seg om én treningsform- nemlig løping har Löplabbet Norges aller beste kunnskap om løp.

Siden alle føtter er forskjellige kan man ikke sette én standard når man skal velge sko. Og siden løping kan være belastende for sener, bånd og ledd er det svært viktig at skoen man skal løpe i passer best mulig.

Man kan ha så mye høyteknologisk utstyr man vil for å analysere føtter og løpesteg, men dette betyr ingenting om den som tolker dataene ikke vet hva man snakker om eller har erfaring selv. Hos Löplabbet er de ansatte løpere selv. De er også svært ivrige etter å teste produktene de selger og du er garantert den aller beste hjelpen om du kommer innom.

Vi bruker speilkasse for å se ditt fotavtrykk, tredemølle for å teste ditt løpesteg, men viktigst av alt bruker vi selvopplevd erfaring for å finne det rette skoparet til dine føtter.

Så enten du er i startfasen og skal starte med løping eller er en erfaren ultraløper finner du utvalget og kompetansen hos Löplabbet. Hjertelig velkommen innom!