fenix 5 Sapphire fenix 5 Sapphire fenix 5 Sapphire fenix 5 Sapphire
Garmin

fenix 5 Sapphire Black

fenix 5 Sapphire

 • fenix 5 er en premium multisport-GPS-klokke med pulsmåling på håndleddet, avanserte treningsfunksjoner og utskiftbare remmer som passer like godt på jobb som på trening
 • Uansett hvilken sport du vil registrere, kan du bruke fenix 5 – den har innebygde aktivitetsprofiler og avanserte ytelsesmålinger som gir deg bedre kontroll med effektiviteten i treningen din.
 • Batteritid: Opptil 2 uker i smartklokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 75 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus.

Mer info

7 499,-
 • • Kompakt (47 mm) multisport GPS-klokke med Elevate™ pulsmåling på håndleddet
  • Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål
  • Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for mange idretter og aktiviteter
  • Få nøkkelstatistikk lett tilgjengelig med en prestasjonswidget som viser effekt og fremgang i treningen
  • Tilkoblede funksjoner (2) inkluderer smartvarsler, automatisk opplasting til Garmin Connect™ samt tilpasning via gratis urskiver og apper fra Connect IQ™-butikken
  • GPS/GLONASS, barometrisk høydemåler og 3-akset gyroskopkompass
  • fenix 5-kondisjonspakken har også HRM-TRI-pulsbelte for avansert løpsdynamikk og pulsregistrering ved svømming
  • Batteritid: Opptil 2 uker i smartklokkemodus (avhengig av innstillingene), opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 75 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus.

  Stilrent design, sterke resultater:
  fenix 5 er en kompakt 47 mm multisportsklokke i en størrelse optimalisert for ytelse. fenix 5 har en tøff atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål. fenix 5 er vanntett ned til 100 meter.

  Enestående lesbarhet:
  Garmin Chroma Display™ 1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys. fenix 5 Sapphire-versjonene har et ripebestandig safirglass i høy kvalitet.

  Pulsmåling på håndleddet:
  For å gi maksimal frihet leveres alle fenix 5-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den nye integrerte Elevate-sensoren på håndleddet, har du til enhver tid, kontroll på treningsintensiteten. Du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.

  Utskiftbare klokkeremmer:
  Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

  Alt du trenger å vite om treningen din:
  Målet om stadig bedre resultater driver deg gjennom utallige treningstimer. Den nye prestasjonswidgeten til fenix 5 har all informasjonen du trenger enkelt tilgjengelig på ett sted, gir bedre oversikt over formnivået ditt og hjelper deg med å trene mer effektivt.
  • Treningsstatus: Forteller deg hvor effektiv treningen din er og gir veiledning rundt hvorvidt treningsøktene dine er produktive og gir fremdrift.
  • VO2 maksberegning: Analyserer ytelsesdata for løping og sykling og beregner det maksimale oksygenopptaket ditt per minutt. Dette gir deg en indikasjon på formnivået ditt.
  • Treningsbelastning: Forteller hvor hardt du trener i en tidsperiode, uavhengig av aktivitet.
  • Restitusjonsrådgiver: Restitusjonstidtakeren gir deg den anbefalte restitusjonstiden med nedtelling fra den siste treningen din.

  Mer avanserte indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) og melkesyreterskel gjør det enklere å bedømme det faktiske ytelsesnivået ved sykling og løping, og løpsberegning beregner deretter den ideelle gjennomføringstiden din for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton, basert på VO2 maks-verdien din. Training Effect 2.0 gir deg aerobe og anaerobe utbytteverdier for hver treningsøkt, slik at du kan se om intervalltreningen din med høy intensitet gir reelle resultater.

  Tren riktig og bedre:
  Nå kan du komme lenger med løpedataene dine. Treningsfunksjoner fra Garmin som måler et bredt utvalg av fysiologiske data og avansert løpsdynamikk1 kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Disse måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.
  Velg fenix 5-kondisjonspakken med HRM TRI-pulsbelte for tilgang til flere fenix 5-data (3). Måledataene inkluderer stressverdi for måling av det reelle belastningsnivået ditt basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og frekvens eller tid med bakkekontakt og balanse, slik at du kan gjøre løpingen din mer effektiv.

  Løp vertikalt:
  fenix 5 leveres med forhåndsinstallerte funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Funksjonen for automatisk veksling mellom klatring og løping gir deg de riktige måledataene i ulike miljøer. Den sporer tempo og avstand når du løper i flatt terreng, og går automatisk over til akkumulert stigning og vertikal hastighet når du begynner på bakkene. For ultraløpere har fenix 5 en spesialmodus som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger med opptil 100 timer i den nye gyro-forsterkede UltraTrac®*-modusen.

  Et ekte multisportstalent:
  fenix 5 er den perfekte partneren for alle multisportsatleter. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler tilpasset treningsopplegget ditt og konkurranser. Gå fra den ene aktiviteten til den andre med bare et knappetrykk, slik at alle treningsetappene dine tas med i beregningen.

  Klokken for alle idrettsgrener:
  I tillegg til løpsfunksjonene har fenix 5-klokkene også spesielle funksjonssett tilpasset sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. For sykling har fenix 5 støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler. For svømmere kan enheten spore avstand, antall tak med mer. Velg en av fenix 5-kondisjonspakkene med HRM TRI-pulsbelte, og få pulsdata også når du svømmer. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.

  Naviger på turen:
  Hver fenix 5 viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack™. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

  Trådløs tilkobling:
  Alle modellene i fenix 5-serien har støtte for smartvarsler når de parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. En annen ny funksjon for fenix 5 er GroupTrack (4), som gjør at du kan parkoble enheten via Garmin Connect™, slik at du kan holde oversikt over sykkelkameratene dine og vice versa når dere skiller lag. Andre tilkoblede funksjoner inkluderer automatisk opplasting til Garmin Connect™ Mobile-apper. Alle fenix 5 Sapphire-modeller har Wi-Fi®-funksjon, slik at du kan koble til trådløse nettverk og automatisk laste opp aktiviteter til deling på Garmin Connect.

  Tilpassede apper og urskiver:
  Du kan tilpasse fenix 5-klokken din med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken vår. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Garmin jobber kontinuerlig med ledende selskaper og utviklere for å inngå samarbeid som gjør fenix multisportsklokken din enda bedre. Navn som Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyr apper og forbedringer som lar deg tilpasse fenix 5 til livsstilen din på flere måter enn noen gang.

  La urskiven fortelle hvem du er:
  Du kan også laste ned den gratis urskiveappen Garmin Face It™ for å tilpasse fenix med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

  Løpskraft:
  Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen vår fra Connect IQ™-butikken på den kompatible klokken din. Running Power-appen er utviklet av Garmin Labs og henter inn målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse, stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra kilometer til kilometer, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fenix® 5 / fenix 5S / fenix 5X, fenix Chronos, Forerunner® 935 og ett av følgende tre tilbehør: HRM-Run™, HRM-Tri™ eller løpsdynamikksensoren. Gå til siden Running Science for å lære mer.

  1. Aktivitetssporingens nøyaktighet
  2. Når parkoblet med en kompatibel telefon
  3. Når klokken er parkoblet med en pulsmåler. ; Følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
  4. Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon – GroupTrack kan spore opptil 50 personer.
  Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance. App Store er et varemerke for Apple Inc. Google Play er et varemerke for Google Inc.
  *UltraTrac-funksjonen er en GPS-innstilling som registrerer punkter i sporlogg og sensordata sjeldnere. Hvis du aktiverer UltraTrac-funksjonen, får du bedre batterilevetid, men du reduserer også kvaliteten på registrerte aktiviteter. Du bør bruke UltraTrac-funksjonen for aktiviteter som krever lengre batterilevetid, og der det ikke er like viktig med regelmessige sensordataoppdateringer.