Garmin

fenix 5S

Carrera White

Kun i
butikk

Sjekk prisen

{{productController.formattedPromotionPrice}} {{productController.originalPrice}}

fenix 5S
Klikk & hent i butikk

RESERVER I BUTIKK HER

Hent og betal i butikk. Ingen frakt.

Antall:

Ikke på nettlager i størrelse {{productController.selectedSize}}
Vennligst sjekk lagerbeholdning i butikker

 • fenix 5S er en premium multisportsklokke med full skjermstørrelse i en lettere, slankere og mer kompakt design.
 • Slå tidene fra i går med avanserte funksjoner som utgjør en reell forskjell for treningsresultatene dine, som pulsmåling på håndleddet, innebygde aktivitetsprofiler, navigasjonsfunksjoner og ytelsesmålinger.
 • Dette er en smart sportsklokke du kan føle deg komfortabel med hvor som helst – på kontoret eller fjellet – for å holde tritt med den aktive livsstilen din.
 • Batteritid: Opptil 9 dager i smartklokkemodus, opptil 14 timer i GPS-modus og opptil 40 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus.
• Kompakt premium (42 mm) GPS-multisportklokke med Elevate™ pulsmåling på håndleddet1
• Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål
• Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for mange idretter og aktiviteter
• Få nøkkelstatistikk lett tilgjengelig med en prestasjonswidget som viser effekt og fremgang i treningen
• Tilkoblede funksjoner² inkluderer smartvarsler, automatisk opplasting til Garmin Connect™ samt tilpasning via gratis urskiver og apper fra Connect
IQ™-butikken
• GPS/GLONASS, barometrisk høydemåler, 3-akset gyroskopkompass
• Batteritid: Opptil 9 dager i smartklokkemodus (avhengig av innstillingene), opptil 14 timer i GPS-modus og opptil 40 timer i UltraTrac™-
batterisparingsmodus.

Stilrent design, sterke resultater
Siden én størrelse ikke passer for alle, er fenix 5S (42 mm) perfekt for den som ønsker en mindre klokke og/eller har et smalere håndledd. Samtidig har den alle de avanserte sportsfunksjonene som fenix er kjent for. fenix 5S har en slank, atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål. fenix 5S er vanntett ned til 100 meter.

Enestående lesbarhet
Garmin Chroma Display™ 1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys. fenix 5S Sapphire-versjonene har et ripebestandig safirglass i høy kvalitet.

Pulsmåling på håndleddet:
For å gi maksimal frihet leveres alle fenix 5-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den nye integrerte Elevate-sensoren på håndleddet, har du til enhver tid, kontroll på treningsintensiteten. Du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.

Utskiftbare klokkeremmer:
Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

Alt du trenger å vite om treningen din:
Målet om stadig bedre resultater driver deg gjennom utallige treningstimer. Den nye prestasjonswidgeten til fenix 5S har all informasjonen du trenger enkelt tilgjengelig på ett sted, gir bedre oversikt over formnivået ditt og hjelper deg med å trene mer effektivt.
• Treningsstatus: Forteller deg hvor effektiv treningen din er og gir veiledning rundt hvorvidt treningsøktene dine er produktive og gir fremdrift.
• VO2 maksberegning: Analyserer ytelsesdata for løping og sykling og beregner det maksimale oksygenopptaket ditt per minutt. Dette gir deg en
indikasjon på formnivået ditt.
• Treningsbelastning: Forteller hvor hardt du trener i en tidsperiode, uavhengig av aktivitet.
• Restitusjonsrådgiver: Restitusjonstidtakeren gir deg den anbefalte restitusjonstiden med nedtelling fra den siste treningen din.

Mer avanserte indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) og melkesyreterskel gjør det enklere å bedømme det faktiske ytelsesnivået ved sykling og løping, og løpsberegning beregner deretter den ideelle gjennomføringstiden din for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton, basert på VO2max-verdien din. Training Effect 2.0 gir deg aerobe og anaerobe utbytteverdier for hver treningsøkt, slik at du kan se om intervalltreningen din med høy intensitet gir reelle resultater.

Tren riktig og bedre:
Nå kan du komme lenger med løpedataene dine. Treningsfunksjoner fra Garmin som måler et bredt utvalg av psykologiske data og avansert løpsdynamikk1 kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Disse måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.
Når den er parkoblet med et kompatibelt pulsbelte for pulsmåling, for eksempel HRM-Run™, har du tilgang til flere fenix 5S-måledata3. Måledataene inkluderer stressverdi for måling av det reelle belastningsnivået ditt basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og frekvens eller tid med bakkekontakt og balanse, slik at du kan gjøre løpingen din mer effektiv.

Løp vertikalt:
fenix 5S leveres med forhåndsinstallerte funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Funksjonen for automatisk veksling mellom klatring og løping gir deg de riktige måledataene i ulike miljøer. Den sporer tempo og avstand når du løper i flatt terreng, og går automatisk over til akkumulert stigning og vertikal hastighet når du begynner på bakkene. For ultraløpere har fenix 5S en spesialmodus som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger med opptil 50 timer i den nye gyro-forsterkede UltraTrac®*-modusen.

Et ekte multisportstalent:
fenix 5S er den perfekte partneren for alle multisportsatleter. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler tilpasset treningsopplegget ditt og konkurranser. Gå fra den ene aktiviteten til den andre med bare et knappetrykk, slik at alle treningsetappene dine tas med i beregningen.

Klokken for alle idrettsgrener:
I tillegg til løpsfunksjonene har fenix 5-klokkene også spesielle funksjonssett tilpasset sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. For sykling har fenix 5S støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler. For svømmere kan enheten spore avstand, antall tak med mer. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP/roing inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.

Naviger på turen:
Hver fenix 5S viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack™. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

Trådløs tilkobling:
Alle modellene i fenix 5-serien har støtte for smartvarsler når de parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. En annen ny funksjon for fenix 5S er GroupTrack4, som gjør at du kan parkoble enheten via Garmin Connect™, slik at du kan holde oversikt over sykkelkameratene dine og vice versa når dere skiller lag. Andre tilkoblede funksjoner inkluderer automatisk opplasting til Garmin Connect™ Mobile-apper. Alle fenix 5 Sapphire-modeller har Wi-Fi®-funksjon, slik at du kan koble til trådløse nettverk og automatisk laste opp aktiviteter til deling på Garmin Connect.

Tilpassede apper og urskiver:
Du kan tilpasse fenix 5S-klokken din med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken vår. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Garmin jobber kontinuerlig med ledende selskaper og utviklere for å inngå samarbeid som gjør fenix multisportsklokken din enda bedre. Navn som Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyr apper og forbedringer som lar deg tilpasse fenix 5S til livsstilen din på flere måter enn noen gang.

La urskiven fortelle hvem du er:
Du kan også laste ned den gratis urskiveappen Garmin Face It™ for å tilpasse fenix 5X med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

Løpskraft:
Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen vår fra Connect IQ™-butikken på den kompatible klokken din. Running Power-appen er utviklet av Garmin Labs og henter inn målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse, stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra kilometer til kilometer, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fenix® 5 / fenix 5S / fenix 5X, fenix Chronos, Forerunner® 935 og ett av følgende tre tilbehør: HRM-Run™, HRM-Tri™ eller løpsdynamikksensoren. Gå til siden Running Science for å lære mer.

1. Aktivitetssporingens nøyaktighet
2. Når parkoblet med en kompatibel telefon
3. Når klokken er parkoblet med en pulsmåler. Følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
4. Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon – GroupTrack kan spore opptil 50 personer.
Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance. App Store er et varemerke for Apple Inc. Google Play er et varemerke for Google Inc.
*UltraTrac-funksjonen er en GPS-innstilling som registrerer punkter i sporlogg og sensordata sjeldnere. Hvis du aktiverer UltraTrac-funksjonen, får du bedre batterilevetid, men du reduserer også kvaliteten på registrerte aktiviteter. Du bør bruke UltraTrac-funksjonen for aktiviteter som krever lengre batterilevetid, og der det ikke er like viktig med regelmessige sensordataoppdateringer.

Frakt og levering

 • "Klikk & hent" ordre hentes i den butikken du reserverte produktet. Du vil motta en SMS kort tid etter at du har gjort reservasjonen om at produktet er klar for henting. I de tilfeller hvor butikken ikke har produktet men vi har det på hovedlager, kan vi sende det fra hovedlager til butikk. Det vil da ta fra 3-7 dager før produktet er klar til henting. På "Klikk og hent" ordre tilkommer ingen fraktpris.
 • Nettbutikkordre kan hentes på et MyPack pickup-stedNettbutikkordre leveres normalt i løpet av 3-7 dager. Fraktpris er kr 69,- pr ordre.

Betaling

 • Betaling av "Klikk og hent" ordre skjer når du henter varen i din valgte butikk. I butikkene våre kan du betale med kort eller kontanter.
 • I nettbutikken kan du betale med Visa, Mastercard eller Vipps.

 • Det tas forbehold om prisendringer, skrivefeil, fargeavvik og at varer kan bli utsolgt. 

Bytte og retur

 • Når du vil bytte eller returnere ett produkt som er reservért på nett og hentet i butikk (Klikk & hent), skal bytte/retur skje i den butikken du hentet produktet. Ta kontakt med butikken for bytte/retur.
 • For nettbutikkordre utvider vi angreretten til 8. januar frem til julLes mer om hvordan du returnerer varer til oss. 

Trenger du mer informasjon?

Lagerstatus - Klikk & Hent i våre butikker

Garmin

fenix 5S

Farge: Carrera White.
Størrelse: {{productController.selectedSize}}.

{{record.storeName}}

{{record.place}}

Telefon: {{record.phone}}

E-post: {{record.email}}

På lager På hovedlager - levering 3-7 dager

Beklager, dette produktet er ikke på lager i noen butikker i valgt størrelse.

KLIKK & HENT

Klikk & Hent lar deg reservere ett produkt i en Sport 1 butikk. Du vil motta en SMS når varen er klar til henting. Produktet må hentes i butikk innen 24 timer etter at du har mottatt SMSen.

Klikk & Hent lar deg reservere ett produkt i en Sport 1 butikk. Produktet sendes til butikken fra vårt hovedlager og forventet leveringstid er 3-7 dager.
Du vil motta en SMS når varen er klar til henting. Produktet må hentes i butikk innen 24 timer etter at du har mottatt SMSen.
Vi vil kommunisere med deg på SMS og e-post. Sørg for å fylle ut riktige kontaktopplysninger.

fenix 5S

Farge: Carrera White

Størrelse: {{productController.selectedSize}}

Antall: 1 Pris: {{productController.price}} Pris: {{productController.formattedPromotionPrice}} {{productController.originalPrice}}

Reserver i butikk:

{{productController.ClickAndCollectCheckoutStore.text}}

{{productController.ClickAndCollectCheckoutStore.address}}
{{productController.ClickAndCollectCheckoutStore.zipCode}} {{productController.ClickAndCollectCheckoutStore.place}}

Åpningstider

KONTAKTINFORMASJON

Vennligst velg butikk får å kunne benytte "klikk og hent"
{{productController.connectionStatus}}
Fornavn er påkrevd
Etternavn er påkrevd
E-post er påkrevd
Vennligst legg inn et gyldig mobilnummer
Telefonummeret må gjentas
Husk å akseptere salgsbetingelsene