Forerunner 645M Forerunner 645M Forerunner 645M
Sjekk prisen
Garmin

Forerunner 645M Cerise

Forerunner 645M

 • GPS-løpeklokke med musikk og Garmin Pay funksjon
 • Løping er mer enn bare trening
 • Forerunner 645 Music har alt du trenger for å kunne prestere på toppnivå hver gang du snører på deg skoene
 • Lagre musikk på den, slik at du kan løpe med favorittlåtene dine på øret
 • Garmin Pay™ funksjonalitet gir mulighet for å handle mens du er på løpetur
 • Med alt dette i tillegg til avansert løpsdynamikk og verktøy for ytelsesovervåkning, er denne GPS-løpeklokken hjelpemiddelet du trenger for å gjøre løpeturen perfekt.
 • Batteritid: Opptil 7 dager i smartklokkemodus, 5 timer i GPS-modus

Mer info

4 099,-
 • GPS-løpeklokke med musikk og Garmin Pay funksjon
  • Du kan laste ned opptil 500 sanger til klokken, som du kan høre på uten telefon via Bluetooth®-hodetelefoner (selges separat)
  • Synkroniserer musikk fra Deezer (kommer snart) som du kan høre på uten å være tilkoblet Internett7
  • Garmin Pay™ (1), gir mulighet for å betale med klokken og la penger og bankkort ligge igjen hjemme.
  • Avansert løpsdynamikk (2), se gjennomsnittlig tid med bakkekontakt, steglengde, vertikalt forholdstall med mer
  • Pulsmåling på håndleddet (3) viser funksjoner for ytelsesovervåkning, inkludert evaluering av den gjeldende treningsstatusen din
  • Batteritid (5): opptil 7 dager i smartklokkemodus, 5 timer i GPS-modus

  Musikk:
  Med mulighet for å lagre opptil 500 sanger på klokken får du den inspirasjonen du trenger for å sette nye rekorder. Det er enkelt å overføre musikk fra datamaskinen og deretter lage spillelister som du enkelt kan lytte til med Bluetooth-hodetelefoner. Nå kan du legge igjen telefonen hjemme når du tar deg en løpetur, ettersom musikken som inspirerer deg, er å finne på håndleddet ditt. Hvis du abonnerer på Deezer premium+, kan du til og med synkronisere spillelistene dine til klokken for å få tilgang til mer annonsefri lytting (kommer snart).

  Enkel betaling:
  Er du stadig på farten? Nå kan du legge igjen telefon og lommebok hjemme. Forerunner 645 Music leveres med den trådløse betalingsmåten Garmin Pay (1), som gjør det mulig å betale med klokken. Du kan bruke den nesten overalt der du vanligvis bruker bankkort til å betale. En vannflaske her, en matbit der – bare betal og fortsett på turen din.

  Juster treningen din:
  Vi gjør det enklere å finne dataene du trenger for å komme i bedre form. La Forerunner 645 Music registrere viktige løpsmålinger (2) som du kan bruke til å analysere ytelsen din. Biomekaniske målinger, for eksempel kadens, steglengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse (oscillasjon) og vertikalt forholdstall, er viktige for at du skal forstå hva slags form du er i, slik at du kan yte ditt beste på konkurransedagen. Disse målingene er tilgjengelige når du kjøper en kompatibel bryststropp eller den kompakte løpsdynamikksensoren, som kan festes i bukselinningen. Du kan også benytte deg av funksjonssett som er tilpasset sykling og svømming. I bassenget kan Forerunner 645 Music blant annet måle distanse, hastighet og antall tak.

  Følg med på prestasjonen din:
  Hvor effektiv er egentlig treningsplanen din? Forerunner 645 Music hjelper deg med å overvåke treningen og restitusjonen, slik at det blir enklere å forberede seg til et løp eller en treningssyklus. Treningsstatus er et nytt verktøy for ytelsesovervåking som automatisk evaluerer ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir deg mer detaljert informasjon om treningen. Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se total treningsbelastning,som måler treningsmengden de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

  Flere måter å tilpasse på:
  Ta en titt i Connect IQ™-butikken vår, der du kan gi Forerunner 645 Music ditt eget preg ved å laste ned blant annet apper, widgeter og urskiver. Det er enkelt og ikke minst gratis. Nye apper legges til hver dag, så du kan holde styr på når Uber-bilen kommer, skru lysene på hjemme med SmartThings-appen og til og med bruke AccuWeather MinuteCast-appen til å finne ut når det vil begynne å regne. Med urskiveappen Face It™ kan du velge et bilde fra bildebiblioteket ditt, gjøre noen tilpasninger og angi bildet som urskive.

  Hold deg oppdatert mens du er ute og løper:
  Med Forerunner 645 Music kan du ta deg en løpetur og fortsatt ha tilgang til viktige smartfunksjoner. Når klokken er parkoblet med kompatibel smarttelefon, kan du motta og svare på (6) tekstmeldinger og se oppdateringer fra sosiale medier, e-poster og mer på håndleddet. Du kan til og med bruke den til å finne telefonen din. Eller få tilgang til musikkontroller. Og la venner spore løpeturene dine med LiveTrack.

  Del og konkurrer:
  Synkronisering av aktivitetene dine til Garmin Connect kan brukes til mer enn bare lagring av informasjon. Garmin Connect er et livlig Internett-samfunn hvor aktive personer kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre til å lykkes og til og med dele triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen via Garmin Connect™ Mobile-appen.

  Tren på din måte:
  Rutinen din er alt annet enn rutine. Forerunner 645 Music gjør det enkelt å endre ting takket være innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng), ellipsemaskin, padling, styrketrening og mye mer. Lag dine egne egendefinerte treningsøkter, og last ned økter gratis fra Garmin Connect. Da kan du se tidligere økter på appen eller dele dem med familie og venner for å få ekstra motivasjon.

  I all slags vær:
  Du kan bruke denne klokken utendørs i all slags vær. Ikke bare kan den brukes til svømming og i dusjen, men enhetens Garmin Chroma Display™-skjerm er enkel å lese av, selv i direkte sollys. Skjermen beskyttes også av det ekstra slitesterke Corning® Gorilla®-glasset. Når du ønsker en endring, kan du raskt bytte rem uten å måtte bruke verktøy. Denne lette klokken passer perfekt til hverdagsbruk, og har en vanntetthetsvurdering på 5 ATM (50 meter). Og med opptil 7 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og 5 timers batterilevetid i GPS-modus, med musikkavspilling, er Forerunner 645 Music en følgesvenn som kan holde tritt med deg.

  Opplev trådløs lyd:
  Method Wireless fra Skullcandy er svært stabile og svettebestandige sportsørepropper med 9 timers batteritid. Parkoble dem med Forerunner 645 Music, og opplev trådløs lyd med ørepropper som sitter der de skal, uavhengig av aktivitet. Få 50 % avslag når du kjøper en Forerunner 645 Music.

  1. Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet, på Garmin.com/GarminPay/banks
  2. Når den brukes sammen med løpsdynamikksensoren (selges separat) eller HRM-Run™- eller HRM-Tri™-måleren.
  3. Aktivitetssporingens nøyaktighet
  4. Når parkoblet med en kompatibel telefon
  5. Ved vanlig bruk – batterilevetiden kan variere avhengig av bruken
  6. Svarmulighet kun tilgjengelig for Android™-kunder. Android™ er et varemerke for Google Inc.
  7. Kan kreve Premium-abonnement hos en tredjeparts musikkleverandør
  Bluetooth®-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens.