Forerunner 935 Black & Grey Forerunner 935 Black & Grey Forerunner 935 Black & Grey
Garmin

Forerunner 935 Black & Grey Black

Forerunner 935 Black & Grey

 • Premium GPS løpe- og triatlonklokke med pulsmåling (1)
 • Forerunner 935 gir deg avanserte data om løpsdynamikk, pulsmåling på håndleddet, treningsstatus, FTP og kondisjon
 • Midt i blinken for en seriøs idrettsutøver som deg, som prøver å slå personlige rekorder
 • Denne premium GPS-klokken hjelper deg med å finjustere trening og restitusjon, slik at du kan bli en bedre idrettsutøver.
 • Avanserte løpe- og multisportsfunksjoner
 • Batteritid: Opptil 2 uker i klokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus, opptil 50 timer med pulsmåling, eller opptil 60 timer uten pulsmåling.
 • Vekt: 49 gram

Mer info

4 799,-
 • • Avanserte løpe- og multisportsfunksjoner i en behagelig klokke, vekt 49 gram.
  • Barometrisk høydemåler og elektronisk kompass
  • Evaluerer treningsstatusen din for å indikere om du trener for lite eller for mye, og gir deg flere funksjoner for ytelsesovervåking.
  • Avansert data for løping, sykling og svømming.
  • Batteritid: opptil 2 uker i klokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus, opptil 50 timer i UltraTrac™-modus (med pulsmåling på håndleddet) eller opptil 60 timer i UltraTrac™-modus (uten pulsmåling på håndleddet)

  Praktisk og stilig:
  Forerunner 935 har en lett, komfortabel design som du kan bruke hele dagen. 935-modellen er kompatibel med QuickFit™-remmer som er enkle å skifte ut. Kjøp en en rem til enhver anledning, kan enkelt skiftes mellom sporty silikon, klassisk skinn og kvalitetsmetall.

  Følg prestasjon, trening og restitusjon:
  Hvor effektiv er egentlig treningsplanen din? Forerunner 935 hjelper deg med å overvåke treningen og restitusjonen, slik at det blir enklere å forberede deg på et løp eller en treningssyklus. Treningsstatus er et nytt verktøy for ytelsesovervåking. Evaluerer treningshistorikk og se nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir deg mer detaljert informasjon om treningen. Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se total treningsbelastning, som måler treningsvolumet de 7 siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

  Analyser teknikken din:
  Vi gjør det enklere å få tilgang til dataene du trenger for å komme i bedre form. Forerunner 935 kan måle viktige løpsdata (2) som du kan bruke for å analysere ytelsen. Biomekaniske målinger som skrittfrekvens, skrittlengde, balanse for og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse og vertikalt forholdstall er sentrale for å forstå formen din, slik at du kan yte ditt beste når det virkelig gjelder. Disse målingene får du enkelt ved å legge til ett kompatibelt pulsbelte2 eller den kompakte løpsdynamikksensoren, som kan festes til løpeshortsen. Du kan også benytte deg av funksjonssett som er tilpasset sykling og svømming. I vannet kan Forerunner 935 blant annet måle distanse, hastighet og antall tak.

  Batterilevetid:
  Få et batteri som varer lenger enn dine lengste treningsøkter, og som også holder ut en hel ironman-triatlon eller ultramaraton. Forerunner 935 har opptil 24 timer batteritid i GPS-modus og opptil 60 timer i UltraTrac-modus. I smartklokke-modus, får du opptil to ukers bruk med én enkelt lading.

  Løping, svømming, sykling, triatlon:
  Rutinen din er alt annet enn rutine. Med Forerunner 935 kan du enkelt veksle mellom aktivitetene, takket være innebygde profiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng / åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer, styrketrening og mye mer.
  Den automatiske multisportsfunksjonen gjør det mulig å bytte idrett ved hjelp av et knappetrykk. Dette er svært nyttig når du kombinerer ulike treningsformer i én økt. 935-enheten er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og til med svømming i basseng. Lag egendefinerte treningsøkter, og last ned økter gratis fra Garmin Connect™. Da kan du se tidligere økter i appen eller dele dem med familie og venner for å få ekstra motivasjon.

  Smartvarsler:
  Smartvarsler direkte til håndleddet er bare begynnelsen. Hvis du parkobler (3) Forerunner 935 med en kompatibel smarttelefon, får du også tilgang til automatisk opplasting til Garmin Connect, lydvarsler, musikkstyring og mye mer. Gjør det mulig for vennene dine å følge med på løpe- og sykkelturene dine i sanntid ved hjelp av LiveTrack – eller bruk GroupTrack til å følge med på sykkelkameratene dine underveis. Du kan også koble 935-enheten til Wi-Fi® for å laste data opp ned fra nettskyen.

  Pulsmåling:
  Pulsmåling på håndleddet er en fordel, men Forerunner 935 gir deg også muligheten til å dra nytte av mange flere data ved å legge til en kompatibel pulsmålerstropp. Med ett pulsbelte (for eksempel HRM-Run™ og HRM-Tri™) får du avanserte funksjoner som melkesyreterskel og stresstest av pulsvariasjon.

  Allsidig og robust:
  Med Forerunner 935 får du mange alternative bruksmuligheter takket være GPS- og GLONASS-dekning, som gir bedre sporing i utfordrende omgivelser. Et innebygd barometer gir deg i tillegg høydeinformasjon i sanntid. Det medfølger innebygde profiler for fotturer, roing, golf, langrenn, stående padling og mye mer.

  Tilpassing og tilkobling:
  Forerunner 935 GPS-klokken for løping/triatlon synkroniseres automatisk med Garmin Connect, hvor du kan følge med på fremgangen og dele via sosiale medier. Logg deg på Garmin Connect fra en stasjonær datamaskin, eller last ned Garmin Connect™ Mobile-appen til en kompatibel smarttelefon. Du kan også tilpasse enheten med datafelter, kostnadsfrie urskiver fra NUUN og til og med apper som Uber og Accuweather, som alle er tilgjengelig fra Connect IQ™.

  Flere tilleggsfunksjoner:
  Forerunner 935 er i gang hele dagen, akkurat som deg. Klokken hjelper deg med restitusjonen ved hjelp av aktivitetsmåling hele døgnet¹ som registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. Den er også kompatibel med Varia™-serien med sykkelprodukter, blant annet sykkelradar, smarte sykkellys og Varia Vision™ in-sight display. Få en fullstendig sykkelpakke med pedalbaserte kraftmålere, Vector™ 2 (dobbel sensor) og 2S (enkel sensor). Vector 2 kan enkelt parkobles med Forerunner for å vise kraft, kadens, balanse venstre/høyre og sykkeldynamikk, som viser hvordan og hvor du produserer kraft.

  Gjør hver dag til en konkurranse:
  Få motivasjonen du trenger for å forbedre resultatene dine med Strava-segmenter i sanntid. Strava Premium-medlemmer kan synkronisere løpe- og syklesegmenter med 935-enheten for å få tilbakemelding i sanntid under aktivitetene. Du kan også motta varsler om start og slutt på segmenter, vise rangeringer på ledertavlen og se hvordan den nåværende innsatsen din ligger an sammenlignet med den personlige rekorden din.

  Fra plan til resultat med TrainingPeaks:
  Ingenting er mer tilfredsstillende enn en perfekt utført treningsøkt. Med TrainingPeaks Connect IQ-appen kan du starte det daglige treningsprogrammet på Forerunner 935. Deretter kan enheten veilede deg gjennom treningsøkten i sanntid, med intensitetsmål og intervallvarighet direkte fra TrainingPeaks. Når du er ferdig, kan du automatisk synkronisere den fullførte treningsøkten med TrainingPeaks for å få en detaljert analyse av prestasjonen og for å måle fremgangen mot målene dine.

  Klokken gir trygghet:
  Vær trygg når du legger ut på veien eller tar fatt på løypen ved å tilpasse 935-enheten med en Road ID-frontplate (selges separat). Den festes enkelt til remmen, og den kan inneholde viktig medisinsk informasjon og nødkontaktinformasjon i tilfelle du skulle få problemer under treningsøkten. Det er lett å sørge for at både du og dine nærmeste kan kjenne dere litt tryggere når du reiser ut.

  Løpskraft
  Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen vår fra Connect IQ™-butikken på den kompatible klokken din. Running Power-appen er utviklet av Garmin Labs og henter inn målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse, stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra kilometer til kilometer, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fenix® 5 / fenix 5S / fenix 5X, fenix Chronos, Forerunner® 935 og ett av følgende tre tilbehør: HRM-Run™, HRM-Tri™ eller løpsdynamikksensoren. Gå til siden Running Science for å lære mer.

  1 Aktivitetssporingens nøyaktighet
  2 Når den brukes sammen med løpsdynamikksensoren (selges separat) eller HRM-Run- eller HRM-Tri-måleren. Følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
  3 Se Garmin.com/ble for å finne en liste over kompatible smarttelefoner.
  Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.