vivoactive 3 vivoactive 3
Sjekk prisen
Garmin

vivoactive 3 White

vivoactive 3

 • vívoactive 3 er for alle med et aktivt liv
 • GPS-smartklokke med innebygde sportsapper og pulsmåling på håndleddet.
 • Den kan brukes til både sportsaktiviteter, og til å utføre betalinger via klokkeskjermen, denne er klargjort for Garmin Pay™
 • Med mer enn 15 preprogrammerte sportsapper og innebygd GPS kan du trene både inne- og ute og registrere distanse, tempo, sted og mer.
 • Batteritid: Inntil 7 dager i smartklokkemodus og 13 timer i GPS-modus.

Mer info

2 649,-
 • GPS-smartklokke med innebygde sportsapper og pulsmåling på håndleddet
  • Det første smarttilbehøret fra Garmin som er klargjort for Garmin Pay™, slik at kundene nå kan betale for kjøp med klokkene sine (1)
  • Tilpass klokken med tusenvis av kostnadsfrie urskiver, apper og widgeter fra Connect IQ™-butikken
  • Mange preprogrammerte GPS-apper og innendørsaktiviteter, inkludert yoga, løping, svømming og mer
  • Kondisjonsberegning, beregning av kondisjonsalder og stressmåling (2)
  • Tilkoblede funksjoner (3) som smartvarsler, automatiske opplastinger til Garmin Connect™, LiveTrack og mer
  • Batterilevetid (4): inntil 7 dager i smartklokkemodus og 13 timer i GPS-modus

  Garmin Pay™:
  vívoactive 3 er vår første enhet som er klargjort for Garmin Pay. Med kontoløsning hos kompatible banker1 og korrekt oppsett i applikasjonen på klokken kan du legge igjen lommeboken hjemme, om du behøver noe i løpet av treningsøkten.

  Brukervennlig:
  Med flere enn 15 forhåndslastede sportsapper er det enkelt å finne en morsom måte å være aktiv på. Spill golf, ta deg en sykkeltur, ta en yogatime eller prøv stående padling. Når du drar ut, kan den innebygde GPS-en bruke vívoactive 3 til å spore informasjonen til aktiviteten du valgte – uten behov for telefontilkobling. Denne klokken er den perfekte treningspartneren for alt fra snowboard til svømming og minst ett dusin andre alternativer du kan velge mellom.

  Robust og stilig:
  Du kan bruke denne klokken utendørs i all slags vær. Den kan brukes når du svømmer eller dusjer (6), og enhetens Garmin Chroma Display™-skjerm er enkel å lese, selv i direkte sollys. Skjermen beskyttes også av det ekstra slitesterke-glasset. Den har også Side Swipe™-grensesnittet, som gjør det mulig å bla og navigere i menyene og widgetene raskt. Enten du blar med tommelen eller pekefingeren kan du velge hvordan du skal ha den på. Komfortabel, praktisk og enkel å bruke!

  Last ned og opprett treningsøkter:
  Lag en inspirerende og styrkende treningsplan. Opprett dine egne tilpassede treningsøkter for løping, sykling, kondisjonstrening eller styrketrening, og last dem ned til klokken. Deretter vil vívoactive-smartklokken holde styr på øvelsene, repetisjonene, settene og hviletidene for deg.

  Daglig overvåkning av trening og stressnivå:
  Ved hjelp av den håndleddbaserte pulsmålingsteknologien (2) Elevate™kan vívoactive 3 overvåke viktige aspekter ved formen og stressnivået ditt for å vise deg hvordan kroppen reagerer under forskjellige omstendigheter. For eksempel kan den beregne kondisjonen og kondisjonsalderen din – to indikatorer på den fysiske formen din som ofte kan forbedres over tid med regelmessig trening. Den sporer også pulsvariasjonen din (HRV) som brukes til å beregne og spore stressnivået. vívoactive 3 kan gjøre deg oppmerksom på når fysiske eller emosjonelle faktorer forårsaker en økning av stressnivået, slik at du kan finne en måte å minske trykket på.

  Alltid tilkoblet:
  Livet har ingen pauseknapp, så hold deg tilkoblet med vívoactive 3 mens du nyter hverdagen eller trener. Når enheten er parkoblet med den kompatible smarttelefonen din, kan du motta og svare (5) på tekstmeldinger og se oppdateringer fra sosiale medier, e-poster og mer på håndleddet. Finn telefonen, kontroller musikken din og la venner bruke LiveTrack til å spore aktiviteten din. De fullførte aktivitetene blir automatisk lastet opp til Garmin Connect.

  Del og konkurrer
  Synkronisering av aktivitetene dine til Garmin Connect kan brukes til mer enn bare lagring av informasjon. Garmin Connect er et livlig Internett-samfunn hvor aktive personer kan knytte kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre og dele triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen via Garmin Connect™-mobilappen.

  1. Tilgjengelig for støttede bankkort fra banker som er med på ordningen: Kontakt banken din for å få mer informasjon. Se gjeldende støttede land,
  betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet
  2. Aktivitetssporingens nøyaktighet
  3. Når parkoblet med en kompatibel telefon
  4. Ved vanlig bruk: Batterilevetiden kan variere avhengig av bruken og den valgte ytelsesmodusen
  5. Svarmulighet kun tilgjengelig for Android™-kunder. Android™ er et varemerke for Google Inc.
  6. Se vanntetthetsklassifisering