reTyre Urban Winter Large (622/42-44) reTyre Urban Winter Large (622/42-44) reTyre Urban Winter Large (622/42-44) reTyre Urban Winter Large (622/42-44) reTyre Urban Winter Large (622/42-44) reTyre Urban Winter Large (622/42-44)
Retyre

reTyre Urban Winter Large (622/42-44) Sort/blå

reTyre Urban Winter Large (622/42-44)

 • Været skifter fort - nå gjør piggdekket det også
 • reTyre festes rett på det hybriddekket du har fra før av - på sekunder
 • Patentert festemetode med glidelås gir en holdbar, trygg og enkel montering
 • reTyre er spesielt godt egnet for vekslende norsk vær
 • Slipp å sykle med pigger unødvendig, og få det veigrepet du trenger akkurat når du trenger det
 • Med reTyre trenger du ikke planlegge for morgenfrost, kalde høstdager eller sporadisk snøfall

Mer info

1 099,-
 • reTyre Urban Winter er et fullverdig piggdekk du kan feste rett utenpå ditt egent sommerdekk, og gjør det lekende lett å tilpasse dekket til været. Dermed trenger du ikke være den første til å sette bort sykkelen om høsten, eller den siste til å ta den frem om våren. Med reTyre bruker du bare sekunder på å ta av og på piggdekket, og er alltid klar til å sykle trygt hjem. Overraskende morgenfrost eller snøfall er ikke lenger et problem.

  reTyre er like holdbart som et vanlig piggdekk, gir optimal kombinasjon av veigrep og rullemotstand, og oppleves som et vanlig dekk under bruk. Glidelåsene er i høyeste kvalitet, tilsvarende de som blant annet brukes i overlevelsesdrakter i offshore. Alle komponenter i reTyre er spesielt utviklet for å tåle vinteren, med salt og is.

  reTyre Urban Winter har 156 pigger, og legger kun til 4 mm høyde på ditt dekk. reTyre er laget i spesiell gummiblanding med høyt innhold av naturgummi og oppnår særdeles høy våtfriksjon. Størrelsen large er designet for å passe vanlige hybriddekk på 28" felg, med breddene 42-44mm.