DOBBEL Hengekøye
Ticket To The Moon

DOBBEL Hengekøye 0824/Brun/Grønn

DOBBEL Hengekøye

 • TTTM hengekøyene har fått kult-status blant reiseglade globetrottere på grunn av deres unike kvalitet, enkle funksjonalitet og deres vennlige fremtoning
 • Hengekøya passer perfekt i parken, hagen, skogen, båten, hytta, brygga, stranda osv
 • Den er også ett perfekt leketøy for barn.
 • Kan ligge alle slags veier
 • Opphengstauet følger ikke med.

Mer info

650,-
 • Hengekøyen i denne versjonen er den mest anvendelige av alle modellene. Den passer både for de som er på farta og for de som ønsker den fast installert på verandaen. Man kan sitte oppreist (rundt bålet) med ryggstøtte om opphengspunktene samles, ligge tilnærmet flatt ved å legge seg ca. 30 grader skrått i hengekøyen (for å lese en bok).

  For å nyte solnedgangen sammen er det også plass til to personer som ligger med beina mot hverandre.
  Om man planlegger overnatting bør man stramme hengekøya slik at den er horisontal før man legger seg i den. Det anbefales å bruke liggeunderlag, og evnt. en tynn ryggsekk/klær etc. under liggeunderlaget for å flate ut profilen på hengekøya. Man ligger da tilnærmet horisontalt. Den boble versjonen gir god beskyttelse mot insekter og vær/vind på grunn av høyere sidevegger.

  Den er laget av fallskjerm nylon silke og veier kun 400g, og har en kvalitet som er slitesterk og samtidig lett. Den pakkes inn i sin egen halvmåneformede pose for lagring og transport, og monteres veldig enkelt ved hjelp av opphengstauet (følger ikke med).

  Takket være den store størrelsen kan man ligge på tvers, langs eller diagonalt.

  Den intergrerte pakkbaggen fungerer som en praktisk lomme når man har montert hengekøyen.

  Kan vaskes på 30 grader.

  Kapasitet: 200 kg
  Størrelse: 320x200 cm
  Vekt: 600g

  Opphengstau følger ikke med og må bestilles utenom.