TOURING III
Viking

TOURING III 4/Green

TOURING III

 • Touring III er oppgradert versjon
 • Det er en halvhøy klassisk gummistøvel til friluftsentusiaster som trenger pålitelig vanntett beskyttelse på turer i skog og mark, eller hvis du skal på jakt
 • Alle Vikings gummistøvler er håndlaget bit for bit i naturgummi og blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken.

Mer info

799,-
 • Touring III er oppgradert versjon. Det er en halvhøy klassisk gummistøvel til friluftsentusiaster som trenger pålitelig vanntett beskyttelse på turer i skog og mark, eller hvis du skal på jakt. Denne populære modellen har en gummiimpregnert kanvaskrage med justerbar spenne, og en refleksstripe som lyser i mørket. Hele støvelen er fremstilt i naturgummi, som er elastisk, slitesterk og vanntett. Passformen er normal og gir de fleste føtter høy komfort i vanskelig terreng. Støvelen har et hurtigtørkende polyesterfôr. Sålen gir et godt grep på vått underlag og etterlater ikke merker. Innleggssålen kan tas ut til tørking. Touring III er en favoritt blant mange. Passform: Normalt skaft og normal fot. Skafthøyde størrelse 41: 290 mm. Vekt størrelse 41: 1,550 g per par.
 • Produkttype: Gummistøvler

  Gummi: Ja

  Overdel beskrivelse: Gummi

  Innersåle: Uttagbar innleggsåle

  Yttersåle: Grovmønstret yttersåle

  Asfalt: Ja

  Terreng: Ja

  Grus: Ja

  Gress: Ja

  Lukkemekanisme: Lisser