Hopp til hovedinnhold

Hvorfor er Völkl unikt?

Sport 1 fører utelukkende merkevarer av høy kvalitet. Derfor er også Völkl en av våre viktigste merkevarer på alpine ski. Foruten å være ledende på teknologi, er de også en av de eldste gjenværende skifabrikker med lokal produksjon tilbake til 1923. Fra Völkl fører vi carving, twintip og toppturski. 

Völkl produserer mesteparten av skiene sine i hjertet av Bayern, et område som kjennetegnes av høy kompetanse innen tysk ingeniørkunst. I fabrikken i Straubing går håndverk, tradisjon og lidenskap hånd i hånd med det siste innenfor miljøvennlig høyteknologi. Völkl er opptatt av å etterlate seg et så lite miljøavtrykk som mulig, noe de oppnår gjennom kvalitet, innovasjon og sourcing. Der bruker de kun europeiske råvarer, alt treverk er FCS- og PEFC sertifisert. Råvarene blir transportert i treemaballasje som brukes om igjen. Ved hjelp av en helt ny slipelinje, har de redusert vannforbruket sitt med nesten 50%, og hele 28% av innholdet i skiene er resirkulert- eller sertifisert bærekraftig materiale.

 

Når Völkl utvikler nye skimodeller, har de et testteam som består av 50% kvinner og 50% menn. Alle ski blir utviklet i hver unike størrelse, og de blir testet av personer som faller innenfor målgruppen i forhold til høyde og støvelstørrelse. Dette betyr at når du kjøper en ski, vet du at akkurat den lengden du blir anbefalt, er testet og utviklet for å gi nettopp deg den aller beste skiopplevelsen. Denne møysommelige utviklingsprosessen har resultert i en ekstremt lang rekke testvinnende og bestselgende ski.

Se vårt store utvalg av Völkl