Gode og funksjonelle sykler designet for norske forhold

XEED er Sport 1-butikkenes eget sykkelmerke. Fra starten i 2008 har syklene blitt designet og utviklet for å kunne tilby våre kunder gode og funksjonelle sykler til svært konkurransedyktige priser.  XEED består av barne- og ungdomssykler, terrengsykler, hybrider, klassiske bysykler og elsykler i de fleste prisklasser. Felles for alle er at de er utviklet med stor kjærlighet for tohjulinger!

Se alt fra XEED

Utforsk XEEDS sykkelunivers

Lavere vekt - mer moro!

Våre sykkeleksperter har utviklet XEED XCR JR LITE med ramme og komponenter som har 20-30% lavere vekt enn vanlige barnesykler. De har også en litt mer framoverlent sittestilling som lar barnet bruke mer av kraften i tråkket for enkelt å komme i gang. Resultatet er sykler som er enklere å manøvrere, lettere og trå og som gir større mestringsfølelse! 

Lidenskap for sykling

Gjengen bak XEED er lidenskapelig opptatt av sykler, og jobber hardt for å kunne tilby høyest mulig kvalitet til gode priser. Syklene spesifiseres av en av Norges mest erfarne sykkelbyggere, og først når testgjengen på Kløfta går god for kvalitet og spesifikasjoner, settes modellene i produksjon. Vi godtar ikke uten videre det som er ”opplest og vedtatt”, men setter opp syklene som vi mener de skal være ut fra bruksområde. 

Se vårt utvalg av hjelmer