Hopp til innhold
Søk
Asian Curry (NYHET - VEGAN)

Årets nyhet fra REAL Turmat – Asian Curry!


ENERGI (KCAL) 537
EGENSKAPER Glutenfri, Laktosefri, Melkefri, Vegan, Vegetar


Ingredienser
Ris, erteprotein (erteprotein konsentrat (gule erter) (58%), rapsolje, krydder, sukker, salt, tomatpulver, urter, naturlige aroma, gjærekstrakt, sitronsaftkonsentrat, sitronsyre (E330)) (12%), kokosmelk, grønne soyabønner (6,3%), tomat, paprika (5,6%), aubergine (5,6%), rapsolje, spinat, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), ingefær (1%), limejuice, krydder, gjærekstrakt (gjærekstrakt, salt), salt, antioksidant (askorbinsyre).


Allergener: soya.


Vekt
Netto: 115 g
Brutto: 132 g
Ferdig tilberedt: 480 g


Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.


Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.


Årets nyhet fra REAL Turmat – Asian Curry!


ENERGI (KCAL) 537
EGENSKAPER Glutenfri, Laktosefri, Melkefri, Vegan, Vegetar


Ingredienser
Ris, erteprotein (erteprotein konsentrat (gule erter) (58%), rapsolje, krydder, sukker, salt, tomatpulver, urter, naturlige aroma, gjærekstrakt, sitronsaftkonsentrat, sitronsyre (E330)) (12%), kokosmelk, grønne soyabønner (6,3%), tomat, paprika (5,6%), aubergine (5,6%), rapsolje, spinat, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), ingefær (1%), limejuice, krydder, gjærekstrakt (gjærekstrakt, salt), salt, antioksidant (askorbinsyre).


Allergener: soya.


Vekt
Netto: 115 g
Brutto: 132 g
Ferdig tilberedt: 480 g


Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.


Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.