Hopp til innhold
Søk
REAL TURMAT Storfegryte 500 gr
REAL TURMAT Storfegryte 500 gr

Det nærmeste man kommer en tradisjonell gryterett. Fyldig og smakfull gryterett med ris. Godt mettende middag med velkjent smak og rikelig mengde kjøtt. Mild og rund. Nytes både av små og store. En av våre bestselgere.


Ingredienser
Ris (37%), paprika (16%), storfekjøtt (storfekjøtt (84%), salt, vegetabilsk fiber, stabilisator (E450), antioksidant (rosmarinekstrakt)) (12%), løk (11%), hvetemel, rapsolje, sjampinjong (4,3%), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), krydder, sukkerkulør (karamell, maltodekstrin), salt, hvitløkspulver, antioksidant (askorbinsyre).


Allergener: gluten.


Vekt
Netto: 128 g
Brutto: 145 g
Ferdig tilberedt: 500 g


Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.


Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.


Det nærmeste man kommer en tradisjonell gryterett. Fyldig og smakfull gryterett med ris. Godt mettende middag med velkjent smak og rikelig mengde kjøtt. Mild og rund. Nytes både av små og store. En av våre bestselgere.


Ingredienser
Ris (37%), paprika (16%), storfekjøtt (storfekjøtt (84%), salt, vegetabilsk fiber, stabilisator (E450), antioksidant (rosmarinekstrakt)) (12%), løk (11%), hvetemel, rapsolje, sjampinjong (4,3%), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), krydder, sukkerkulør (karamell, maltodekstrin), salt, hvitløkspulver, antioksidant (askorbinsyre).


Allergener: gluten.


Vekt
Netto: 128 g
Brutto: 145 g
Ferdig tilberedt: 500 g


Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.


Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.