Hopp til innhold
Søk
REAL Turmat Pasta i Tomatsaus

Varmende og mild vegansk gryterett med helt ny type pasta. Et smakfullt og fyldig måltid passende til enhver tur. Må ikke forveksles med tomatsuppe.


Ingredienser
Pasta (durumhvete) (35%), soyaprotein (soya (98%), krydder, salt, antioksidant (rosmarinekstrakt)) (21%), løk (13%), hvetemel, tomatpuré (8%), rapsolje, grønnsaksbuljong (salt, glukosesirup, aroma, løk, modifisert stivelse, maltodekstrin, rapsolje, grønnsakskonsentrat, krydder, sukker, eddikekstrakt), soyasaus (soya, salt, eddik), krydder, tabasco (eddik, chili, salt), antioksidant (askorbinsyre).


Allergener: gluten, soya.


Vekt
Netto: 127 g
Brutto: 144 g
Ferdig tilberedt: 460 g


Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.


Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,3 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.


Varmende og mild vegansk gryterett med helt ny type pasta. Et smakfullt og fyldig måltid passende til enhver tur. Må ikke forveksles med tomatsuppe.


Ingredienser
Pasta (durumhvete) (35%), soyaprotein (soya (98%), krydder, salt, antioksidant (rosmarinekstrakt)) (21%), løk (13%), hvetemel, tomatpuré (8%), rapsolje, grønnsaksbuljong (salt, glukosesirup, aroma, løk, modifisert stivelse, maltodekstrin, rapsolje, grønnsakskonsentrat, krydder, sukker, eddikekstrakt), soyasaus (soya, salt, eddik), krydder, tabasco (eddik, chili, salt), antioksidant (askorbinsyre).


Allergener: gluten, soya.


Vekt
Netto: 127 g
Brutto: 144 g
Ferdig tilberedt: 460 g


Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.


Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,3 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.